Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Ρεκόρ στα κλεψίματα για το Περιστέρι

Ρεκόρ στα κλεψίματα για το Περιστέρι

Ζούρος

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου επικράτησε εύκολα του Ρεθύμνου για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League, με τους παίκτες του Περιστερίου να καταγράφουν την σημαντικότερη επίδοσή τους στα κλεψίματα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ: 

Μέσα από μία εμφάνιση στην οποία επέβαλλε πλήρως το παιχνίδι του κυριαρχώντας του Ρεθύμνου Cretan Kings -είχε σχεδόν διπλάσιο ομαδικό ranking- το Περιστέρι Winmasters, έφτασε σε μία ξεχωριστή επίδοση. Οι κυανοκίτρινοι” έκλεψαν την μπάλα 13 φορές, στην κορυφαία επίδοση των δύο πρώτων αγωνιστικών αφού ο Προμηθέας είχε 12 κλεψίματα στην πρεμιέρα με τη Λάρισα. Είναι όμως και κάτι περισσότερο, αφού συνιστά ρεκόρ των τελευταίων 102 αγώνων τους στην ΕΚΟ Basket League.

Για να βρούμε την προηγούμενη καλύτερη επίδοση κλεψιμάτων, θα πρέπει να γυρίσουμε στις 22 Ιανουαρίου 2011 όταν το Περιστέρι Winmasters είχε 14 κλεψίματα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels (64-55). Από τότε είχε από 11 κλεψίματα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ της περιόδου 2011-12, στα δύο ματς με τους Δραμινούς της περιόδου 2012-13 και τρεις φορές πέρσι με την Κύμη στον πρώτο γύρο, με τον Προμηθέα στον δεύτερο γύρο και κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαυροματίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Κασελάκης: «Πρέπει να απολαύσουμε το Final 4 και να παίξουμε σκληρά»

Στη σημασία της πρόκρισης του Περιστεριού στο Final Fur του BCL αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Κασε…