Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Βλέπουμε μισογεμάτο το ποτήρι”

“Βλέπουμε μισογεμάτο το ποτήρι”

Το Ρέθυμνο δεν τα κατάφερε κόντρα στο Περιστέρι και υπέστη τη δεύτερη του ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος, τόνισε μετά το ματς ότι βλέπουν μισογεμάτο το ποτήρι.

Αναλυτικά:

“Με βάση τους αριθμούς, πληρώσαμε το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και τη νωθρότητα που ξεκινήσαμε το παιχνίδι και αμυντικά και επιθετικά. Υπήρξε αντίδραση στο δεύτερο μέρος και αυτό πιστώνεται στα παιδιά και αυτό είναι ενθαρρυντικό γιατί θέλουμε να βλέπουμε πάντα το ποτήρι μισογεμάτο.

Από την άλλη μεριά, είναι ένα ακόμα παιχνίδι με κοινά γνωρίσματα από την ήττα της πρεμιέρας. Κατά τη γνώμη μας αναδεικνύει και τις αδυναμίες που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα, τις οποίες τις εντοπίζουμε στο κομμάτι της δημιουργικότητας, στο κομμάτι της ατομικής πρωτοβουλίας και στη συνθήκη του να δημιουργήσουμε το δικό μας σουτ σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός και στο παιχνίδι της απομόνωσης. Το τρίτο και σημαντικότερο πρόβλημα εντοπίζεται στην αθλητικότητα. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που χάνονται μάχες προσωπικών επαφών και που φαινόμαστε πιο αργοί, πιο νωθροί και πιο αδύναμοι από τον αντίπαλο. Ξέραμε ότι το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο. Από την άλλη, τα κοινά χαρακτηριστικά του τρόπου με τον οποίο ήρθαν οι δυο ήττες, εμείς τα δεχόμαστε ως στοιχεία που μας βοηθάνε να καλύψουμε τα προβλήματα μας τώρα που είναι νωρίς και μπορούμε να τα διορθώσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…