Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Θα συζητήσω με τη διοίκηση για αλλαγές”

“Θα συζητήσω με τη διοίκηση για αλλαγές”

kemzura

Ο Κεστούτις Κεμζούρα υπέστη την πρώτη του ήττα στον πάγκο του Ολυμπιακού ως πρώτος προπονητής της ομάδας. Ο Λιθουανός τεχνικός μετά το ματς τόνισε ότι θέλει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ και θα συζητήσει με τη διοίκηση για το ενδεχόμενο αυτό.

Αναλυτικά:

«Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Αν και αρχίσαμε καλά το παιχνίδι οι αλλαγές δεν μας βοήθησαν στον ρυθμό. Δεν κάναμε στο γήπεδο αυτά που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Δεν γυρίσαμε καλά τη μπάλα, ήμασταν στατικοί στην επίθεση. Στην άμυνα τους δώσαμε κάποια ανοιχτά τρίποντα. Έβαλαν κάποια δύσκολα σουτ Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ και στα κοψίματα. Αυτό ήταν μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Βάλαμε δύο μεγάλα σουτ και ισοφαρίσαμε το παιχνίδι, όμως στην παράταση δεν κάναμε τα μικρά πράγματα και αυτό μας στοίχισε».

Για το αν θα ζητούσε ενίσχυση αν αναλάμβανε τώρα την ομάδα και σε ποια θέση θα ήθελε αλλαγή: «Θα ήθελα κάποιες προσθήκες ή αλλαγές. Πρέπει να συναντηθώ με τους προέδρους, θα το συζητήσουμε και πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για το αν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το μέλλον του: «Όχι ακόμα. Τελείωσε το δεύτερο παιχνίδι μου. Θα καθίσουμε και θα μιλήσουμε και θα δούμε».

Για το αν είναι έτοιμος να αλλάξει την ομάδα: «Πάντα εκτιμώ την στήριξη του κόσμου. Σε αυτές τις δύσκολες μέρες όταν δεν παίζεις όπως περιμένουν είναι ακόμα πιο σημαντική η βοήθειά τους.. Είμαι έτοιμος να αλλάξω την ομάδα και να δώσω το καλύτερο για αυτή. Δεν έχουμε χρόνο μπροστά μας και θα πρέπει να βρούμε τις καλύτερες επιλογές».

Για την αλλαγή του Κόνιαρη στην παράταση: «Είμαι χαρούμενος που ο Αντώνης πήρε αυτά τα σουτ. Στη συγκεκριμένη στιγμή ήθελα να πάω με τους πιο έμπειρους παίκτες αλλά κάποιες αποφάσεις δεν βγήκαν υπέρ μας»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Ας είναι φέτος η χρονιά που θα νικήσουμε την Εφές στην έδρα της»

Στις δυσκολίες της ερχόμενης αναμέτρησης αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Λίγο πριν από τ…