Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Θα παλέψουμε για τον κόσμο μας”

“Θα παλέψουμε για τον κόσμο μας”

tsairelis e1570194419696

Ο Ήφαιστος υποδέχεται στο “Νίκος Σαμαράς” την ΑΕΚ (12/10, 15:45), για την 3η αγωνιστική της Basket League, με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη να δηλώνει στο blog του ΕΣΑΚΕ πως οι παίκτες της ομάδας από την Λήμνο θα παλέψουν για τον κόσμο τους, ενώ στάθηκε και στην ομάδα των “κιτρινόμαυρων“, η οποία έχει ποιοτικό ρόστερ αλλά και υψηλούς στόχους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
“Καλησπέρα σε όλους,

Μετά από δύο νίκες στην ΕΚΟ Basket League, έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο εμπόδιο καθώς θ’ αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ στο «Νίκος Σαμαράς». Επί της ουσίας πρόκειται για την πρώτη μεγάλη πρόκληση της σεζόν αφού θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με ποιοτικό ρόστερ που έχει υψηλούς στόχους για τη φετινή σεζόν. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να μη τους επιτρέψουμε να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό και να μην έχουν εύκολους πόντους στο transition.

Η αποστολή μας αυτή την εβδομάδα έχει πολλές δυσκολίες αλλά μέχρι τώρα τα έχουμε πάει αρκετά καλά κι έχουμε πάρει τ’ αποτελέσματα που θέλαμε. Φυσικά, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω ότι στην πορεία θα παρουσιαστούμε καλύτεροι.

Από κει και πέρα οι αγώνες με μεγάλους αντιπάλους πάντα δίνουν έξτρα κίνητρο, γι’ αυτό κι εμείς προετοιμαστήκαμε, ώστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να παλέψουμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που θα γεμίσει το γήπεδο. Σας περιμένουμε όλους στο “Νίκος Σαμαράς”.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …