Κεντρική Λάρισα “Θα κάνουμε αλλαγές στο ρόστερ”

“Θα κάνουμε αλλαγές στο ρόστερ”

larisa1

Η Λάρισα αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ και υπέστη βαριά ήττα. Ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Φραγκιάς, μετά το ματς αναφέρθηκε αρχικά στους άτυχους οπαδούς που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, ενώ σημείωσε ότι θα κάνουν αλλαγές στο ρόστερ.

Αναλυτικά:

“Θέλω εκ μέρους της ομάδας να συλλυπηθώ τις οικογένειες των θυμάτων. Ήταν στενάχωρο για όλους, ελπίζω από εκεί που βρίσκονται να χαίρονται τον ΠΑΟΚ. Ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική. Δεν μπήκαμε στο πνεύμα το παιχνιδιού σχεδόν ποτέ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, όλες οι ομάδες είναι καινούργιες. Μας περιμένει Γολγοθάς αλλά θα χρεαστεί να κάνουμε αλλαγές γιατί το ρόστερ φτιάχτηκε στο πόδι. Στην ελληνική αγορά τα πράγματα είναι δύσκολα. Ο ΠΑΟΚ έχει την ευτυχία να έχει παιδιά όπως ο Μαργαρίτης, ο Τσόχλας και ο Σαρικόπουλος. Οι ξένοι αισθάνονται ότι παίζουν στην G League. Έχουμε κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη στη Λάρισα και πρέπει να παίξουμε κανονικό μπάσκετ για να νικήσουμε. Ελπίζω να έχουμε καλή συνέχεια και το εύχομαι και για τον ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη”.

Για το θέμα που υπήρξε για τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι είπε: “Είναι μία άλλη ιστορία. Υπήρξε μια συμφωνία με τον κ.Καραμάνο. Εγώ θέλω να το ξεκαθαρίσω γιατί δεν ήθελα να πω κάτι τότε. Εγινε μία συζήτηση, είχα μιλήσει με τον κ.Παπαθεοδώρου για το αν έφευγε, αλλά το θέμα δεν προχώρησε με τον κ.Καραμάνο οπότε η συμφωνία έπαψε να ισχύει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…