Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Θα έχουμε αβαντάζ στην ενέργεια “

“Θα έχουμε αβαντάζ στην ενέργεια “

poulianitis kolossos

Ο Κολοσσός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Προμηθέα Πάτρας (18/10, 15:45), για την 4η αγωνιστική της Basket League, με τον Στέλιο Πουλιανίτη να τονίζει σε δηλώσεις του ότι η ομάδα της Ρόδου έχει το αβαντάζ στην ενέργεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ήταν μία περίεργη εβδομάδα για εμάς, καθώς μας άφησε γλυκόπικρη γεύση, στα παιχνίδια με το Λαύριο Megabolt. Όσον αφορά το ματς πρωταθλήματος δεν μπήκαμε τόσο συγκεντρωμένοι, όσο θα έπρεπε και επιτρέψαμε στον αντίπαλο μας να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό και έτσι δεν υπερασπιστήκαμε την έδρα μας με τη δυναμικότητα που έπρεπε.

Αυτό, φάνηκε στο ματς του Κυπέλου που μπήκαμε αποφασισμένοι, πιο δυνατοί, πιο συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να διορθώσουμε τα λάθη του πρώτου παιχνιδιού… Τώρα, με τον Προμηθέα είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας, με τη δυσκολία που έχει κάθε εκτός έδρας ματς. Αλλά, από την άλλη έχει και την ιδιαιτερότητα ότι εκείνοι παίζουν διπλούς αγώνες την εβδομάδα και κάτι αντίστοιχο θα αντιμετωπίσουν τώρα με εμάς, οπότε πιστεύω ότι πρέπει να χτυπήσουμε σε αυτό το αβαντάζ που θα έχουμε στην ενέργεια» ανέφερε ο γκαρντ των Ροδιτών στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…