Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Τεράστια νίκη”

“Τεράστια νίκη”

serelis

Το Λαύριο τα πηγαίνει περίφημα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και μετράει τρεις νίκες σε τεσσερα παιχνίδια (ήττα μόνο από τον Παναθηναϊκό). Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Σερέλης, μετά τη νίκη κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου τόνισε ότι ήταν τεράστια.

Αναλυτικά:

“Σήμερα έχουμε κάνει μία τεράστια νίκη, πραγματικά τεράστια νίκη, διότι παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα η οποία προηγούνταν στο σκορ μέχρι και 12 πόντους διαφορά και συνήθως η νεανική ομάδα που έχουμε όταν βρίσκεται υπό τέτοια πίεση μέχρι τώρα δεν είχε δείξει ότι αντιδρά ώριμα από την άμυνα να κερδίσει το ματς.

Σήμερα όμως πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου ήταν πάρα πολύ καλοί αμυντικά στο 2ο ημίχρονο πάρα πολύ καλοί, καταπληκτικοί θα έλεγα δεν άφησαν καμία μπάλα καμία κατοχή και στην πορεία αποκτήσανε το καθαρό μυαλό στην επίθεση βάλανε 3-4 μεγάλα σουτ για να πάρουμε το ματς και έτσι όπως πήγαινε το ματς η ομάδα που θα έβαζε ένα -δύο μεγάλα σουτ στο τέλος θα κέρδιζε το παιχνίδι.

Το σημαντικό θα επαναλάβω για άλλη μία φορά ότι κάναμε επί ενός αντιπάλου που είναι πάρα πολύ έμπειρος, και το σταφ το προπονητικό και οι παίχτες που έχουν τεράστιες παραστάσεις και από Ευρωπαϊκές διοργανώσεις όχι μόνο από το Ελληνικό πρωτάθλημα. Και είναι μία νίκη στην ουσία που μας δίνει το δικαίωμα να κρατάμε γερά στο πρωτάθλημα και να έχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή στο πρωτάθλημα να παραμείνουμε στην κατηγορία να τον βλέπουμε από την 4η αγωνιστική αρκετά ελπιδοφόρα.

Στην ουσία θα έλεγα πως μετά τις πρώτες 4 αγωνιστικές έχουμε το απόλυτο επειδή υπήρχε και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Λαύριο που είναι μία ομάδα που όσο καλά και να παίζαμε δεν είναι καθόλου των δυνατοτήτων μας.

Να δώσω συγχαρητήρια για την μέχρι τώρα πορεία του στον Ήφαιστο να τους πω καλή συνέχεια, και να αναφέρω και κάτι για τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και μας βοήθησε πάρα πολύ ακόμη και όταν πήγαμε πίσω. Νομίζω όμως παρόλο που που είμαστε μία μικρή πόλη ότι η ομάδα με τον τρόπο που παίζει και με τον τρόπο που αγωνίζεται αξίζει στο γήπεδο και περιμένουμε και θέλουμε και προσκαλούμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο για να δει αυτή την ομάδα τη νεανική που βγάζει πάρα πολύ ωραία πράγματα στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …