Κεντρική Ηρακλής “Σήμερα κερδίσαμε ένα μικρό στοίχημα”

“Σήμερα κερδίσαμε ένα μικρό στοίχημα”

kastritis 1

Ο Ηρακλής πανηγύρισε ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς κατάφερε να παρει το διπλο μέσα στη Λάρισα. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης μετά το ματς έδωσε μπράβο στους παίκτες του και όπως τόνισε κέρδισαν ένα μικρό στοίχημα.

Αναλυτικά:

Πάρα πολλά μπράβο στα παιδιά μας και για τη νίκη αλλά και για τα σημάδια προόδου και εξέλιξης που δείξαμε και σήμερα. Καταρχάς προερχόμασταν από δύο συνεχόμενα παιχνίδια απέναντι στο Ρέθυμνο με ταξίδι ανάμεσα, πράγμα που σημαίνει ότι είχαμε λίγο χρόνο για ξεκούραση και για τακτική προετοιμασία.

Τα παιδιά πάνω όλα έδειξαν ότι ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη. Μέσα στην έδρα μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας έχουμε μια άλλη δυναμική και όλοι όσοι είναι γύρω από την ομάδα είχαν το ερωτηματικό πόσο δυνατή μπορούμε να είμαστε στις εκτός έδρας αναμετρήσεις», τόνισε αρχικά.

Σήμερα νομίζω κερδίσαμε το πρώτο μας μικρό στοίχημα και γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που τρέχει πάρα πολύ στην έδρα της και θεωρώ πως σε μεγάλο βαθμό και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε το ρυθμό αλλά το παιχνίδι ουσιαστικά στράβωσε κατά την διάρκεια του και πιο συγκεκριμένα στο τρίτο δεκάλεπτο, παρόλα επιστρέψαμε και στο τέλος με τεράστια θέληση καταφέραμε και κερδίσαμε.

Νομίζω είναι πλασματική η διαφορά η ομάδα της Λάρισας είναι πολύ ποιοτική, πράγμα που το είδαμε και απέναντι στον Άρη. Για αυτό αξίζουν και παραπάνω συγχαρητήρια στην ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί μας έδωσε ώθηση και με ανυπομονησία θα περιμένουμε ακόμα ένα παιχνίδι που θα έχουμε γεμάτο Ιβανώφειο, απέναντι στον Πανιώνιο, που για εμάς είναι ένα στοίχημα να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας κόντρα σε μια ομάδα που δεν πρέπει να την υποτιμήσεις.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρισας για ότι έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα γιατί όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να χτίσεις μια ομάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…