Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Σημαντικό να κερδίζεις εκτός έδρας”

“Σημαντικό να κερδίζεις εκτός έδρας”

nick calathes panathinaikos

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με 8979 , για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, με τον Νικ Καλάθη να τονίζει σε δηλώσεις του ότι είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Αρχίζαμε παίζοντας λίγο στην άμυνα, αλλά η επίθεσή μας ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο. Κάθε παιχνίδι Euroleague είναι μια καλή νίκη, και προφανώς το να παίρνεις εκτός έδρας νίκη είναι σπουδαίο. Είναι σκληρή η σεζόν στην Euroleague και κάθε εκτός έδρας παιχνίδι είναι πάντα δύσκολο. Έτσι είναι καλό να κερδίζεις.”

Στην συνέχεια ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού, Τζίμερ Φριντέτ δήλωσε:
“Δεν έπαιξα πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, έχασα κάποια ελεύθερα σουτ, αλλά ήθελα να επιστρέψω στο δεύτερο μέρος και να είμαι πιο επιθετικος. Οι συμπαίκτες μου έκαναν σπουδαία δουλειά στο να με βίσκουν σε καλές θέσεις για σουτ και ευτυχώς τα περισσότερα ήταν εύστοχα. Ήταν μια εξαιρετική, ομαδική δουλειά, καθώς όλοι συνεισέφεραν.

Κάθε φορά τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι δύσκολο. Είχαμε δύο ήττες σε ισάριθμα πολύ κλειστά ματς. Είναι πολύ ωραίο να τα καταφέρνεις αυτή τη φορά και βοηθά την αυτοπεποίθησή μας. Έχουμε μία πραγματικά καλή ομάδα, με πολύ ταλέντο. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε μαζί και να νικάμε. Σήμερα κάναμε ένα μεγάλο βήμα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…