Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Ποιοτικό ρόστερ ο Ηρακλής”

“Ποιοτικό ρόστερ ο Ηρακλής”

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηρακλή (12/10, 15:45), για την 3η αγωνιστική της Basket League, με τον προπονητή των Κρητικών, Βαγγέλη Ζιάγκο, να δηλώνει πως η ομάδα από την Θεσσαλονίκη έχει ποιοτικό ρόστερ, ενώ τόνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να επηρεαστεί από εξωτερικές συνθήκες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
“Είναι σειρά μας να καλωσορίσουμε την επιστροφή μιας ομάδας ιστορικής, που προσδίδει μία ιδιαίτερη αίγλη στο φετινό Πρωτάθλημα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα απο τα ποιοτικότερα ρόστερ της Λίγκας στην πιο δύσκολη ίσως έδρα που θα συναντήσουμε.

Οι αγωνιστικοί μας στόχοι είναι ξεκάθαροι. Επιθετικά να μείνουμε ανεπηρέαστοι από τις εξωτερικές συνθήκες, να μη δώσουμε ανοιχτό γήπεδο από δικά μας λάθη και να διατηρήσουμε τον έλεγχο των κατόχων μας. Αμυντικά δεν στοχεύουμε να περιορίσουμε συγκεκριμένους παίκτες, δεδομένου ότι ο Ηρακλής διαθέτει παίκτες που απειλούν σε όλες τις θέσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Τα λάθη, το ριμπάουντ, η ενέργεια και η ανοχή στις επαφές θα είναι παράγοντες του παιχνιδιού.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…