Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ο πήχης είναι ψηλά και η ΑΕΚ χαμηλά”

“Ο πήχης είναι ψηλά και η ΑΕΚ χαμηλά”

Τα συγχαρητήρια του στους παίκτες του για την πρώτη νίκη τους στο φετινό BCL έδωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι έκαναν καλή δουλειά και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Παράλληλα, σε ερώτηση για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας του τόνισε ότι ο πήχης είναι ψηλά και εμείς είμαστε χαμηλά, εννοώντας ότι το επίπεδο της χημείας είναι ακόμα μακριά από το επιθυμητό.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την σημερινή εμφάνιση. Έκαναν καλή δουλειά και είμαι χαρούμενος για τη νίκη αυτή. Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι. Η Ορτέζ είναι κλασσική γαλλική ομάδα. Θέλαμε να ελέγξουμε τη δημιουργία τους και να σταματήσουμε τον Μουρ. Είχε μόνο 2 ασίστ. Θέλαμε να οργανώσουμε την επίθεσή μας, να βρούμε ελεύθερους παίκτες και είμαι χαρούμενος γιατί για 35 λεπτά κάναμε εξαιρετική δουλειά. Πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε πολλή δουλειά πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τόνισε πως, «Είμαστε συνειδητοποιημένοι όσοι είμαστε μέσα στην ομάδα, για το ποιοι είμαστε αυτή τη στιγμή. Ο πήχης είναι ψηλά και εμείς είμαστε χαμηλά. Οι παίκτες ξέρουν την καθημερινότητα, εμείς είμαστε στην αρχή. Ακόμα και σήμερα είχαμε κομμάτια που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Στο υψηλό επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε αυτά τα λάθη δεν συγχωρούνται. Έχουμε έρθει να κάνουμε μια δύσκολη και απαιτητική δουλειά. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες. Έχουμε κάποιες προσωπικότητες που θέλουμε να τις βάλουμε στο δρόμο που θέλουμε εμείς. Η ομάδα χρειάζεται δουλειά και στο πνευματικό κομμάτι και σε αυτό πάνω προσπαθούμε να πιέσουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χωρίς νέα προβλήματα η τελευταία προπόνηση [pic]

Χωρίς απρόοπτα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν την αυριανή «do or die»…