Κεντρική Γ' Εθνική “O ΓΑΣ Μελικής μειώνει την προσπάθεια των αθλητών του”

“O ΓΑΣ Μελικής μειώνει την προσπάθεια των αθλητών του”

57238887 2311277569128475 5385077090041200640 o

Την απάντηση του στην ανακοίνωση του ΓΑΣ Μελικής που μιλάει για την διαιτησία του κυριακάτικου αγώνα έδωσε με ανακοίνωση του ο IBC, τονίζοντας ότι η εν λόγο ανακοίνωση μειώνουν την προσπάθεια των αθλητών της ομάδας του.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε στο διαδίκτυο την ανακοίνωση της ομάδας του ΓΑΣ Μελίκης αναφορικά με τη διαιτησία στο παιχνίδι της Κυριακής με την ομάδα μας.
Πέραν του ότι την κρίνουμε ανεδαφική στην ουσία της, θα θέλαμε να παρατηρήσουμε ότι το IBC σαν νέο σωματείο με μόλις 5 χρόνια πορείας, τον σεβασμό θέλει να τον κερδίζει και όχι να τον απαιτεί.
Με αυτή την αρχή, θεωρούμε ότι η ανακοίνωση του ΓΑΣ Μελικής μειώνει την προσπάθεια των ίδιων των αθλητών της που κατάφεραν να γυρίσουν ένα χαμένο παιχνίδι, αλλά επίσης απαξιώνει την προσπάθεια και την δίκαιη νίκη του νεοφώτιστου IBC με φράσεις όπως «…Οι άνθρωποι του συλλόγου και οι εξωτερικοί μας συνεργάτες – χορηγοί δεν είναι έρμαια κανενός που θέλει να περάσει ένα ήσυχο απόγευμα στο χωριό…», αφήνοντας σαφείς αιχμές για την ομάδα μας η οποία επέδειξε υποδειγματική συμπεριφορά φιλοξενούμενου σωματείου.
Από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του ΓΑΣ Μελίκης για την άψογη φιλοξενία και να δεσμευτούμε πως όποιο και να είναι το αποτέλεσμα στο παιχνίδι του 2ου γύρου, θα κάνουμε τα πάντα για να ανταποδώσουμε ώστε να περάσουν ένα ήσυχο απόγευμα στην πόλη.
Εκ της Διοικήσεως».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…