Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να βρούμε ισορροπία σε πρωτάθλημα και Ευρώπη”

“Να βρούμε ισορροπία σε πρωτάθλημα και Ευρώπη”

sarikopoulos

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Νεπτούνας για το Basketball Champions League και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε πριν το ματς και τόνισε ότι πρέπει να βρουν ισορροπία μεταξύ πρωταθλήματος και Ευρώπης.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Νεπτούνας: «Στην Ευρώπη έχουμε παίξει δυο παιχνίδια, στο πρώτο κοντράραμε την Μπεσίκτας μέχρι τέλους, και στο δεύτερο την Φάλκο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτόμαστε τα προηγούμενα παιχνίδια, πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να παίζουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και μεγάλο. εγωισμό. Περάσαμε μια δύσκολη βδομάδα με δύο εκτός έδρας παιχνίδια που δεν πιάσαμε καλή απόδοση, αύριο παίζουμε με μια σοβαρή αντίπαλο εντός και πρέπει να πάρουμε την πρώτη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τα νεκρά διαστήματα του ΠΑΟΚ: «Δεν μου αρέσει να στέκομαι σε δικαιολογίες, σίγουρα μπορείς να πεις σε πολλές περιπτώσεις ότι φταίνε κάποια πράγματα, εμείς ακόμα ψαχνόμαστε με τα παιδιά για το τι θέλει ο καθένας να βγάλει στο γήπεδο. Σίγουρα είναι και θέμα συγκέντρωσης, γιατί ενώ έχουμε παίξει καλό μπάσκετ, στα τελευταία λεπτά έχουμε ένα κενό διάστημα το οποίο είναι απαγορευτικό. Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να σκεφτούμε και τον παράγοντα κούρασης, και να προσπαθήσουμε να δουλεύουμε πιο ομαδικά στα κρίσιμα σημεία. Δεν υπάρχει χρόνος, οπότε πρέπει να βρούμε την ισορροπία σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Η Νεπτούνας είναι μια ομάδα με ενέργεια, που έχει καλά κορμιά σε όλες τις θέσεις, τρέχουν πολύ και πάνε στα ριμπάουντ, έχουν ενθουσιασμό, και εμείς πρέπει να επιβάλλουμε τους δικούς μας ρυθμούς, να κυριαρχήσουμε στα ριμπάουντ και να δουλέψουμε το αμυντικό τρανζίσιον».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…