Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να βγαλουμε ενέργεια για 40 λεπτά”

“Να βγαλουμε ενέργεια για 40 λεπτά”

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται εκτός έδρας εναντίον του Κολοσσού Ρόδου (25/10, 15:45), για την 5η αγωνιστική της Basket League, με τον Κώστα Φλεβαράκη να τονίζει σε δηλώσεις του ότι η ομάδα του πρέπει να βγάλει ενέργεια για 40 λεπτά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Διανύουμε μία εβδομάδα, στην οποία είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά προβλήματα  τραυματισμών. Η προετοιμασία μας, πάντως, πήγε όσο καλύτερα μπορούσε και παρά τα προβλήματα, η ομάδα θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για να πάρει μιας σπουδαίας σημασίας νίκη, η οποία θα έχει διπλή αξία αν έρθει μακριά από την έδρα μας.

Ο Κολοσσός είναι μια γεμάτη ομάδα με πολύ ικανούς παίκτες τόσο στην περιφέρεια, όσο και στη ρακέτα. Το πρώτο που χρειάζεται είναι να βγάλουμε ενέργεια για 40 λεπτά και αυτό νομίζω ότι είναι το κλειδί για εμάς. Για να το πετύχουμε αυτό, χρειαζόμαστε όσο γίνεται περισσότερα παιδιά σε καλή μέρα και με ενέργεια.

Ο Κολοσσός θέλει μεγάλη προσοχή. Έχει κάποιους παίκτες, όπως ο Tyrone Brazelton και ο Donovan Jackson, οι οποίοι είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι. Επίσης, έχει κάποιους εξαιρετικούς σουτέρ, όπως ο Mike Bruesewitz και ο Νικ Παύλος. Το θέμα της ενέργειάς μας είναι σημαντικό για να ανταπεξέλθουμε και στην άμυνα, γιατί ο Κολοσσός παίζει πολύ επιθετική άμυνα. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτά που θέλουμε μέσα στο γήπεδο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Κάρτερ: «Δεν ανταποκριθήκαμε όταν το πήρε πάνω του ο Μέικον»

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κάνει το μπρέικ στο ΟΑΚΑ χάνοντας από την ΑΕΚ του βιονικού Ντάριλ Μ…