Κεντρική Basket League Άρης “Να παίξουμε και για τον Λευτέρη”

“Να παίξουμε και για τον Λευτέρη”

Ο Άρης μετά την ήττα με τον Ηρακλή θέλει να επανέλθει στις νίκες στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου μίλησε για το ματς και τόνισε ότι θέλουν να παίξουν και για τον Λευτέρη Μποχωρίδη, που τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για αρκετό διάστημα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Αν υπάρχει ένα δόγμα στον αθλητισμό, είναι πως δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν αντίπαλο. Ειδικά εμείς, που είμαστε νέα ομάδα, που προερχόμαστε από δύο ήττες (σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα), δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε κανέναν, όχι μόνο τώρα, αλλά σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τόσα χρόνια στο μπάσκετ έχω μάθει, ότι πρέπει να φοβάμαι αυτούς που παίζουν την… ύπαρξή τους κι αυτούς που παίζουν, μην έχοντας κάτι να χάσουν. Η Λάρισα συνδυάζει και τα δύο. Από τη μια δεν έχει κάτι να χάσει, καθώς είναι ομάδα που ξεκίνησε… τελευταία από την αφετηρία, αν και στην πράξη αυτό δεν ισχύει, καθώς και το δικό μας ρόστερ διαμορφώθηκε σχεδόν στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Από την άλλη, μετά από δύο ήττες και αυτές με μεγάλη σε έκταση διαφορά, θέλει να ανακάμψει, θέλει να δείξει ότι ανήκει στη «μεγάλη» κατηγορία.

Όλοι στον οργανισμό του Άρη, γνωρίζουμε πως οι αντίπαλοί μας βλέπουν τη συγκεκριμένη συνάντηση ως μεγάλη ευκαιρία, για να κυνηγήσουν μια νίκη, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, μια νίκη που θα τους κάνει να πιστέψουν, αλλά και μια νίκη που θα κάνει τον κόσμο να τους προσέξει. Αυτό το γεγονός κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή μας.

Εμείς πρέπει να δείξουμε ότι πήραμε το μάθημά μας, ότι μέσα από αυτές τις ήττες από τον Ηρακλή βελτιώσαμε τα κακώς κείμενα. Σίγουρα θα μας λείψει ο Λευτέρης, αλλά πρέπει να παίξουμε και γι’ αυτόν.

Όλοι στην ομάδα θέλουμε όχι μόνο τη νίκη , αλλά με την εμφάνιση μας να δείξουμε ότι ανήκουμε στο παραπάνω επίπεδο, χωρίς με αυτό να θέλω να υποτιμήσω κατ’ ελάχιστο το προπονητικό τιμ, τους παίκτες, την ομάδα και την πόλη της Λάρισας.

Για μας δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, παρά μόνο να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή και να φτάσουμε στη δεύτερη νίκη μας στο πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Η «νουβέλ βαγκ» του ΑΡΗ πρόσφερε 60 φανέλες του Αυτοκράτορα σε παιδιά με καρκίνο

Αξιος συγχαρητηρίων είναι ο Α.Σ. Άρης, ο οποίος ενημέρωσε -επισήμως- πως “τα σωστά α…