Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Να κερδίσουμε στη Λήμνο”

“Να κερδίσουμε στη Λήμνο”

nikos gkikas aek

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ήφαιστο Λήμνου (12/10, 15:45), για την 3η αγωνιστική της Basket league, με τον Νίκο Γκίκα να δίνει το “σύνθημα” για την νίκη των “κιτρινόμαυρων” στον αγώνα, μέσω του blog του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
“Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς στη Λήμνο με τον Ήφαιστο. Μια ομάδα που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις έως τώρα. Έκανε πολύ σημαντικές προσθήκες και έχει κρατήσει τον ίδιο κορμό Ελλήνων και ξένων παικτών, οι οποίοι από την περσινή χρονιά έχουν δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο.

Ξέρουμε ότι το γήπεδο της Λήμνου γεμίζει σε κάθε αναμέτρηση και ο Ήφαιστος παίζει με άλλη ψυχολογία και ώθηση, σε αντίθεση με τα εκτός έδρας ματς. Από την πλευρά μας, εμείς πάμε προσηλωμένοι στο ματς. Ξέρουμε τι θέλουμε από την αυριανή αναμέτρηση, παρά τις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσουμε.

Στόχος μας είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα, να προσαρμοστούμε στην πίεση του αντιπάλου μας και βάσει των κανόνων και της φιλοσοφίας που έχουμε ως ομάδα να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…