Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί”

“Να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί”

verginis

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Περιστέρι (12/10, 15:45), για την 3η αγωνιστική της Basket League, με τον Δημήτρη Βεργίνη να αναφέρει στο blog του ΕΣΑΚΕ πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης πρέπει να γίνει πιο ανταγωνιστική, ενώ στάθηκε και στο δύσκολο δεκαήμερο που έρχεται για τους “κυανέρυθρους.”

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Μονόδρομος να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί

Καλησπέρα και πάλι σε όλους…

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να έχουμε κάνει ήδη τη πρώτη μας νίκη στην EKO Basket League το προηγούμενο Σάββατο (5/10), αλλά πληρώσαμε το κακό μας πρώτο ημίχρονο και τελικά χάσαμε από μια πιο έτοιμη ομάδα, όπως είναι ο Ήφαιστος Λήμνου.

Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι, πιο ανταγωνιστικοί, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στη πρώτη μας νίκη.

Αυτό το Σάββατο (12/10) έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο το Περιστέρι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες και προπονητή, που διαθέτει μεγάλο βάθος στο ρόστερ της και μέχρι τώρα είναι αήττητο στο πρωτάθλημα.

Δε θα είναι, λοιπόν, ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο αυτή τη φορά ανεξάρτητα αν ο αντίπαλος μας είναι, αγωνιστικά, πιο δυνατός και να επικεντρωθούμε ώστε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να περιορίσουμε τα λάθη μας.

Γενικά μας περιμένει ένα δύσκολο δεκαήμερο με βεβαρημένο πρόγραμμα, αφού την άλλη βδομάδα έχουμε αγώνα κυπέλλου (σ.σ. κόντρα στον Διαγόρα Δρυοπιδέων) την Τετάρτη (16/10) και το εντός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο (19/10) .

Οπότε είναι μονόδρομος για μας να γίνουμε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί!!

Τα λέμε την άλλη βδομάδα…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…