Κεντρική Ειδήσεις “Μπαμ” με Νικολαΐδη!

“Μπαμ” με Νικολαΐδη!

niikolaidis plati

Ο Μάκης Νικολαΐδης βρήκε τον νέο σταθμό στην καριέρα του, καθώς τη νέα χρονιά θα φοράει τη φανέλα του Άρη Σύρου. Η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου καλαθοσφαιριστή, που πέρσι αγωνίστηκε για κάποια παιχνίδια στον Εθνικό.

Αναλυτικά:

“Ο Άρης Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μάκη Νικολαΐδη. Πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή και τον κορυφαίο αθλητή που έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας, με σπουδαία καριέρα σε ιστορικές ομάδες της Α1 μπάσκετ και πληθώρα ομαδικών και ατομικών διακρίσεων. Ο Μάκης Νικολαΐδης γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου του 1978 στην Καβάλα, έχει ύψος 2.01 και αγωνίζεται στη θέση του σμολ-φόργουορντ. Στην πλούσια καριέρα του έχει αγωνιστεί με την φανέλα των ΓΑΣ Κομοτηνή, ΑΕΚ, Έσπερου Καλλιθέας, Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος), Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη, Μαρούσι, Ολύμπια Λάρισας, Βίρτους Μπολόνια (Ιταλία), Αιγάλεω, Τρίκαλα, Καβάλας, Αγίας Παρασκευής, ΑΕ Σαντορίνης και Εθνικού Πειραιά. Έχει κατακτήσει το Eurocup με την φανέλα του Άρη το 2003, ενώ το 2004 ήταν φιναλίστ στην ίδια διοργάνωση με το Μαρούσι.

Το 2008 κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων του ελληνικού All Star Game. Ο Μάκης Νικολαΐδης βρέθηκε σήμερα στη Σύρο προκειμένου να ολοκληρώσει την συμφωνία του με τον σύλλογο, ενώ το απόγευμα συμμετείχε στην προπόνηση του ανδρικού με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία τον καλωσορίζουν στην οικογένεια του Άρη Σύρου και του εύχονται υγεία και μία καλή αγωνιστική χρονιά σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ειδήσεις

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/4)

Τα «φώτα» στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…