Κεντρική Ηρακλής “Μάθημα η ήττα για όσους πιστεύουν ότι είναι εύκολο να κερδίζουμε στην έδρα μας”

“Μάθημα η ήττα για όσους πιστεύουν ότι είναι εύκολο να κερδίζουμε στην έδρα μας”

kastritis 1

Ο Ηρακλής υπέστη μία ανέλπιστη ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς έχασε από τον Πανιώνιο εντός έδρας. Ο προπονητής του Γηραιού, Γιάννης Καστρίτης,  μετά το ματς τόνισε ότι αυτό ήταν ένα καλό μάθημα για όσους πιστεύουν ότι είναι εύκολο να κερδίσουν στην έδρα τους.

Αναλυτικά:

“«Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανιωνίου. Ήταν μια ομάδα με απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων τους ήταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά πάρα το γεγονός ότι πολλές φορές προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε. Όταν στην έδρα σου δέχεσαι 100 πόντους σίγουρα δεν είναι ο τρόπος να διεκδικήσεις τη νίκη και σίγουρα και να κερδίζαμε δεν είναι η φιλοσοφία μας να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο».

Σε καμία περίπτωση δεν ήμασταν αποφασιστικοί στην άμυνα, αυτό έφερε πολλά ελεύθερα σουτ στον Πανιώνιο, σούταρε με εξαιρετικά ποσοστά αλλά μοιραία αυτό συμβαίνει όταν παίζεις μια τέτοια άμυνα. Οτιδήποτε συμβαίνει στο μπάσκετ είναι δίκαιο απ ότι φαίνεται πρέπει να περάσουμε από αυτή τη διαδικασία γιατί ακόμα και αν είχαμε καλές νίκες αν δεν δείχνεις συνέχεια τον καλό σου εαυτό είναι άσκοπο. Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Συγνώμη στον κόσμο μας που τον στεναχωρήσαμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Για το τι κρατάει και τι αφήνει από το παιχνίδι: «Θα δούμε βίντεο. Τα σημεία που χρίζουν βελτίωσης είναι πολλά. Και σε άλλα παιχνίδια είχαμε πολλά άνω και κάτω αλλά σήμερα είναι ένα καλό μάθημα για όλους μας. Κυρίως για όσους πιστεύουν ότι εντός έδρας πάντα θα κερδίζουμε».

Για τον Σμιθ: «Ο Σμιθ είναι άρρωστος εδώ και μέρες θα ενημερωθείτε για οποιαδήποτε εξέλιξη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…