Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Κρύβει παγίδες η αναμέτρηση με το Περιστέρι”

“Κρύβει παγίδες η αναμέτρηση με το Περιστέρι”

gkikas e1571403617589

Η ΑΕΚ αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο το Περιστέρι (19/10, 17:00), για την 4η αγωνιστική της Basket League, με τον Νίκο Γκίκα να τονίζει, στο blog του ΕΣΑΚΕ, πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση κρύβει παγίδες.

Aναλυτικά τα όσα είπε:
“Πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη της περασμένης Τετάρτης με την Ορτέζ στο ΒCL. Κερδίσαμε εύκολα, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, αλλά το μυαλό μας πρέπει να είναι συγκεντρωμένο αύριο, καθώς η αναμέτρηση με το Περιστέρι κρύβει πολλές παγίδες.

Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Το Περιστέρι έχει κάνει νικηφόρο ξεκίνημα και στο Πρωτάθλημα, αλλά και στο Basketball Champions League. Ξέρουμε, ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με πολύ καλό προπονητή, πολύ καλό τεχνικό επιτελείο και ένα ρόστερ, στο οποίο έχει μείνει ο κορμός της περασμένης περιόδου, με μερικές προσθήκες.

Είναι μία πειθαρχημένη ομάδα, ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο, ξέρει ποιο είναι το παιχνίδι της και αν δεν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι θα έχουμε πολλά προβλήματα.

Νομίζω, ότι μετά την προχθεσινή εμφάνιση η ψυχολογία μας και η αυτοπεποίθηση της ομάδας μας ανέβηκε ακόμη περισσότερο. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη, η οποία θα δώσει χαρά στον κόσμο. Τον περιμένουμε στο γήπεδο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …