Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Κομβικός ο ρόλος των Μίτσιτς και Λάρκιν”

“Κομβικός ο ρόλος των Μίτσιτς και Λάρκιν”

pedoulakis

Για το παιχνίδι με την Χίμκι αλλά και αυτό με την Εφές μίλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο Ελληνας κόουτς του Παναθηναϊκού είπε:

“Η Χίμκι είναι μια πολύ καλή ομάδα, που έχει επενδύσει πολλά χρήματα τη φετινή σεζόν. Εκτιμούμε πως στο πρώτο μέρος η διαφορά θα πρέπει να ήταν μεγαλύτερη για μας. Είχαμε θέματα στο αμυντικό ριμπάουντ, ενώ δεν αμυνθήκαμε σωστά και στο τρίποντο του αντιπάλου μας. Η Χίμκι πήρε πολλές δεύτερες επιθέσεις με τα επιθετικά ριμπάουντ και το πληρώσαμε αυτό”.

Συνεχίζοντας ανέφερε: “Είχαμε δύσκολα ταξίδια. Ίσως επηρεαστούν κάποια παιδιά που χρειάζονται ενέργεια. Ουσιαστικά είχαμε μια μέρα για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι κόντρα στην Εφές. Πρόκειται για μια δομημένη ομάδα από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Έχει ξεκάθαρους ρόλους, δημιουργία, μια εξαιρετική ομάδα”.

Για τον χρόνο συμμετοχής του Καλάθη: “Ο Νικ (Καλάθης) αγωνίζεται όσο παίζει και ο Μίτσιτς στην Εφές”.

Για την Εφές: “Είναι μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Έχει εξαιρετικούς δημιουργούς όπως είναι ο Μίτσιτς και ο Λάρκιν. Πρόκειται για δυο κομβικούς παίκτες που παίρνουν όλες τις αποφάσεις μέσα στο παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…