Κεντρική Λάρισα “Φουλάρει” για Δάφνη Δαφνίου χωρίς Παπαντωνίου

“Φουλάρει” για Δάφνη Δαφνίου χωρίς Παπαντωνίου

Παπαντωνίου

Ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης με την Δάφνη Δαφνίου η Λάρισα, με τους παίκτες του Βασίλη Φραγκιά να προπονούνται σήμερα στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας.

Στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού της ομάδας της Θεσσαλίας είναι και ο νεοαποκτηθείς Τσιρογιάννης, ενώ μοναδική απουσία είναι αυτή του τραυματία Παπαντωνίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Μοναδική απουσία ο Παπαντωνίου

Με προπόνηση στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην Δάφνη Δαφνίου, στις 5 το απόγευμα στο 1ο γυμναστήριο Χαϊδαρίου.

Ο Βασίλης Φραγκιάς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νώντα Παπαντωνίου που στο ματς πρωταθλήματος με τον Άρη υπέστη διάστρεμμα και αναμένεται να μπει σε ρυθμό προπονήσεων το αργότερο την Πέμπτη.

Οι υπόλοιποι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του νεοαποκτηθέντα Τσιρογιάννη, βρίσκονται κανονικά στην διάθεση της τεχνική ηγεσίας, έχοντας ανεβασμένο ηθικό μετά την νίκη και την εμφάνιση κόντρα στον Άρη.

Ο Στάθης Νερατζάκης για την αναμέτρηση κυπέλλου δήλωσε: «Είναι ένα ματς που μας βρίσκει αρκετά κουρασμένους από το απαιτητικό παιχνίδι με τον Άρη. Ταυτόχρονα είναι για μας ακόμη ένα ματς που μας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσουμε μεγαλύτερη ομοιογένεια. Πρέπει να διαχειριστούμε την κόπωσή μας και να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας, απέναντι σε μια ομάδα που ναι μεν είναι μικρότερης κατηγορίας, αλλά «διψάει» για διακρίσεις».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…