Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Επικίνδυνος ο Πανιώνιος, όπλο μας η άμυνα”

“Επικίνδυνος ο Πανιώνιος, όπλο μας η άμυνα”

saloustros e1569587225511

Το Περιστέρι υποδέχεται εντός έδρας τον Πανιώνιο (12/1015:45), για την 3η αγωνιστική της Basket League, με τον Χρήστο Σαλούστρο να αναφέρει, στο προσωπικό blog του ΕΣΑΚΕ, πως η άμυνα θα είναι αυτή που θα τους φέρει την νίκη στην ομάδα του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους “κυανέρυθρους”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
“Επικίνδυνος ο Πανιώνιος, όπλο μας η άμυνα!

Γεια σας φίλοι μου

Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά την χρονιά, με δυο νίκες απέναντι στον Ηρακλή και το Ρέθυμνο και με πολύ καλό παθητικό! Από την πρώτη στιγμή έχω τονίσει ότι η άμυνα θα μας δίνει τα παιχνίδια μέσα στην χρονιά. Αυτό είναι το ατού μας ως ομάδα, το όπλο μας.

Ο Πανιώνιος είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα και με παίκτες που έχουν εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και ειδικά τους ξένους που διαθέτει.

Εμείς πρέπει να είμαστε για ένα ακόμη ματς συγκεντρωμένοι, να παίξουμε 40 λεπτά δυνατή, πιεστική άμυνα, να εκμεταλλευτούμε τα λάθη των αντιπάλων μας στην επίθεση και μαζί με την δική μας προσπάθεια να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει σ’ ένα δύσκολο ματς. Ένα παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς πρόκειται για ένα κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι.

Εκτός όμως από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, στο μυαλό μας είναι και η Γκαζιαντέπ. Προέχει το παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά την Τρίτη παίζουμε το πρώτο ευρωπαϊκό ματς.

Για μας τώρα ουσιαστικά ξεκινάει όλη η χρονιά, από την άποψη ότι μπαίνουμε στο πρόγραμμα μας. Ήταν πολυτέλεια ως τώρα ότι για τρεις εβδομάδες είχαμε ένα παιχνίδι! Θέλει από ‘δω και πέρα διαχείριση, ηρεμία και συγκέντρωση για να βγει μια μεγάλη και ανταγωνιστική χρονιά και να είμαστε όσο πιο καλοί γίνεται στις διπλές υποχρεώσεις μας.

Χρήστος.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…