Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Είμαστε σε καλό δρόμο”

“Είμαστε σε καλό δρόμο”

will cherry olympiakos cska mosxas e1572510150974

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και πήρε ένα μεγάλο διπλό στη Μόσχα. Ο Ουίλ Τσέρι, που ήταν εκ των κορυφαίων, μίλησε για τη μεγάλη νίκη, αλλά και τη δικιά του εμφάνιση.

Αναλυτικά:

“Επιτέλους πήραμε μια νίκη. Χάσαμε κάποια ματς που θέλαμε να κερδίσουμε. Καταφέραμε να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ. Ήταν μια καλή νίκη. Τώρα όμως επανήλθαμε στην πραγματικότητα και θα προετοιμαστούμε για την Μακάμπι. Ακόμα δεν έχουμε κάνει κάτι σπουδαίο αλλά κάναμε ένα πολύ καλό βήμα για τη συνέχεια.

Θέλω να χτίσω πάνω σε αυτή την εμφάνιση. Είχα κάνει καλή εμφάνιση και με την Μπασκόνια αλλά δεν είχε έρθει η νίκη. Θέλω να χτίσω πάνω σε αυτό και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Θέλω να βγάζω ενέργεια και να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει.

Ο Ρότσεστι και ο Ριντ είναι πολύ καλοί παίκτες. Έχω παίξει κόντρα στον Τέιλορ. Είναι σπουδαίος σκόρερ και κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ. Ο Ριντ είναι πολύ καλός παίκτης και θα βοηθήσει τον Νίκο (Μιλουτίνοφ). Είναι αθλητικός και θα βοηθήσει με την ενέργεια και θεωρώ ότι θα πάρει μεγάλο βάρος από τον Μιλουτίνοφ.

Το ότι είπε καλά λόγια ο Σπανούλης για μένα είναι εκπληκτικό. Είναι σημαντικό να λέει για μένα τέτοια λόγια ο Σπανούλης. Όλα τα κάνουμε για την ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Ελπίζω αν έχω περισσότερα κοπλιμέντα από εκείνον στο μέλλον.

Θέλουμε ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει. Πάντα η στήριξή τους είναι σημαντική για εμάς. Αγαπάμε τον κόσμο που μας στηρίζει ιδίως από την αρχή. Θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια με τον κόσμο στο πλευρό μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός για το break στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των play off της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Β…