Κεντρική Διεθνή “Έχουμε παίκτες που παίζουν σε πολλές διαφορετικές θέσεις”

“Έχουμε παίκτες που παίζουν σε πολλές διαφορετικές θέσεις”

Λάσο

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εντός έδρας της Φουενλαμπράδα με 8964, για την 4η αγωνιστική του Ισπανικού Πρωταθλήματος, με τον προπονητή των Μαδριλένων, Πάμπλο Λάσο, να τονίζει στις δηλώσεις του πως η ομάδα του έχει παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε διαφορετικές θέσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Νομίζω πως από την αρχή κατανοήσαμε τι έπρεπε να κάνουμε στην άμυνα. Η εικόνα μας στην άμυνα στα τρία πρώτα δεκάλεπτα ήταν το κλειδί για το προβάδισμά μας. Μετά τη διαφορά του αγώνα στο Super Cup θα σκεφτόταν κανείς πως ήταν εύκολο, αλλά ο ρυθμός σε άμυνα και επίθεση στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν το κλειδί για να μπούμε καλά στο παιχνίδι και να πάρουμε την άνετη νίκη.”

Σε ερώτηση για το αν είναι η πιο πλήρης Ρεάλ που έχει προπονήσει ποτέ, είπε:
“Είναι νωρίς να πω κάτι τέτοιο. Έχω παίκτες που παίζουν σε διαφορετικές θέσεις, που μας δίνουν ενέργεια και είμαι χαρούμενος γι αυτό.”

Σχετικά με την παρουσία του 18χρονου Μάριο Νάκιτς, σχολίασε:
“Είναι η πρώτη του χρονιά στην πρώτη ομάδα. Θα είναι μια σκληρή και δυνατή σεζόν, αλλά θα είναι σπουδαίο μάθημα, κάτι που πιστεύω ότι καταλαβαίνει και ο Μάριο και θεωρώ πως μπορεί να αυξηθεί πολύ περισσότερο η συμβολή του στην ομάδα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…