Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Έχουμε μία σπουδαία ομάδα και σπουδαίο προπονητή”

“Έχουμε μία σπουδαία ομάδα και σπουδαίο προπονητή”

FREDETTE 690x455 e1567788846148

Τζίμερ Φριντέτ αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό “όπλο” του Παναθηναϊκού την φετινή σεζόν… Ο Αμερικανός μίλησε για τους “πράσινους”, εκφράζοντας την ικανοποίηση για την ομάδα που “έφτιαξε” το “τριφύλλι” ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Αργύρη Πεδουλάκη. Συγκεκριμένα είπε στο “Sportime”:

Για το επιθετικό του ταλέντο: “Αυτός ο ρόλος με ακολουθεί όπου και αν πάω. Σε όλη την καριέρα μου, όπου και αν έχω παίξει. Όλοι περιμένουν να σουτάρω και να σκοράρω συνέχεια. Η αλήθεια είναι ότι και μένα μου αρέσει να το κάνω αυτό στο παρκέ. Μπορώ όμως να κάνω και άλλα πράγματα στο παρκέ και να βοηθάω την ομάδα μου με όλους τους τρόπους”.

Για τον φετινό Παναθηναϊκό: “Έχουμε μία σπουδαία ομάδα, έναν σπουδαίο προπονητή, εξαιρετικές προσωπικότητες, σπουδαίο ταλέντο. Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει ψηλά. Το σημαντικό είναι να μπουν όλα αυτά μαζί και να προσαρμοστούν όλα μέσα στο παιχνίδι της ομάδας. Η Euroleague δεν είναι εύκολη. Πρέπει να δέσουμε ως ομάδα για να πάμε στα πλέι-οφ και στο Final Four. Ακόμα υπάρχει δρόμος, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να προσπαθήσουμε για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Θα κάνουμε τα πάντα. Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε. Θα παλέψουμε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι. Θα κάνουμε τα πάντα για την ομάδα και τον κόσμο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…