Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Έχουμε εμπιστοσύνη στο ρόστερ της ΑΕΚ”

“Έχουμε εμπιστοσύνη στο ρόστερ της ΑΕΚ”

aek media day

Την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ της ΑΕΚ τόνισε ο τεχνικός της ομάδας στο πλαίσιο της media day πριν την πρεμιέρα της ένωσης στο BCL κόντρα στην Ορτέζ, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να γίνει κάποια άλλη μεταγραφή.

Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής αναφορικά με το προσεχές παιχνίδι τόνισε ότι η Ορτέζ έχει τα χαρακτηριστικά που έχουν όλες οι γαλλικές ομάδες, χαρακτηρίζοντας ως σημείο κλειδί για την νίκη τον έλεγχο του ρυθμού ώστε να μην αφήσουν οι κιτρινόμαυροι τον αντίπαλο να τρέξει.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για το ζήτημα των τηλεοπτικών:«Η διοργάνωση, επειδή είναι πολύ καλού επιπέδου, θα πρέπει να έχει προβολή για να περάσει και στον υπόλοιπο κόσμο που δεν θα είναι στο γήπεδο. Είναι σημαντικό οι μεγάλες διοργανώσεις να καλύπτονται τηλεοπτικά».

Για το παιχνίδι με τον ¨Ηφαιστο: «Το παιχνίδι με τον Ήφαιστο το έχουμε αναλύσει. Ακολούθησαμε το πλάνο μας πιστά, χάσαμε την συγκέντρωσή μας στο τελευταίο 5λεπτο όμως. Όπως είπα όμως υπάρχει μια διαδικασία. Αν μπορούσαμε να παίξουμε στο ίδιο μοτίβο και τέμπο για 40 λεπτά, δεν θα υπήρχε αυτή η διαδικασία. Όπως ξαναλέω, έχουμε να διανύσουμε δρόμο, να βελτιωθούμε και να γίνουμε μία ομάδα σκληρή που θα παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει, ακόμη κι όταν κάτι δεν πάει καλά».

Για την Ορτέζ: «Έχει τα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδόν όλες οι γαλλικές ομάδες και αυτό έρχεται ουσιαστικά σε αντιδιαστολή με το παιχνίδι που παίζουμε εμείς στην Ελλάδα. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να μην τους αφήσουμε να τρέξουν, γιατί είναι καλοί αθλητές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα παγώσουμε το παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να παίξουμε έξυπνα, γρήγορα και δημιουργικά».

Για το ενδεχόμενο κάποιας προσθήκης: «Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους και προχωράμε με το υπάρχον ρόστερ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…