Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Άστοχη όποια προσπάθεια κάνουμε για ανάλυση”

“Άστοχη όποια προσπάθεια κάνουμε για ανάλυση”

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου και υπέστη ακόμη μία ήττα. Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, Κώστας Φλεβαράκης, μετά το ματς σημείωσε ότι είναι άστοχη όποια προσπάθεια για ανάλυση, καθώς η ομάδα του είχε αρκετούς τραυματισμούς και δύο μεγάλα ταξίδια την τελευταία εβδομάδα.

Αναλυτικά:

“«Είναι ένα παιχνίδι για οποίο δεν μπορεί κάποιος να πει πολλά. Εμείς, μετά από την υπερπροσπάθεια που κάναμε σε κάποια παιχνίδια μέχρι και τον αγώνα με την Besiktas και τον Παναθηναϊκό, έχουμε παρουσιάσει ένα τεράστιο ενεργειακό έλλειμα την τελευταία εβδομάδα. Αν συνυπολογίσουμε τα δύο δύσκολα ταξίδια και τους τρεις τραυματισμούς, ήρθαμε σε μία πολύ αδύναμη θέση και έτσι δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί στο βαθμό που θα θέλαμε και θα μπορούσαμε.

Όλοι ξέρουμε πως η ομάδα έχει ξεκινήσει με ελάχιστη προετοιμασία. Τα παιδιά έκαναν μια τεράστια προσπάθεια για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτή την στιγμή έχουμε ένα μεγάλο ενεργειακό πρόβλημα σε αρκετούς παίκτες, που αν συνδυαστεί με τους τραυματισμούς, το ήδη μικρό ροτέσιον γίνεται ακόμα μικρότερο.

Με βάση όλα αυτά, θεωρώ ότι οποιαδήποτε ανάλυση κάνουμε για το αγωνιστικό, είναι εντελώς άστοχη και εκτός λογικής που θα διορθώσει τα πράγματα.

Εμείς πρέπει να είμαστε και πάλι υγιείς, να βρούμε τον ρυθμό και τις εντάσεις που θέλουμε για να κάνουμε αυτά που θέλουμε στο παρκέ και νομίζω ότι μόλις γίνει αυτό, θα είμαστε σε θέση να πάρουμε τις νίκες που είναι απαραίτητες για να περάσει αυτή η σεζόν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.

Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Ήθελε πολύ τη νίκη γιατί είχε μία εκτός προγράμματος ήττα. Εμείς, στην ουσία, δεν έχουμε τέτοια ήττα, αλλά θέλουμε να φτιάξουμε γρήγορα την εικόνα μας για να πετύχουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Αυτό θα γίνει μόνο με ενεργειακή αποκατάσταση κάποιων παιδιών, που όλοι καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι με τα δύο παιχνίδια την εβδομάδα και χωρίς καλή προετοιμασία. Παρ’όλα αυτά, εγώ είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα κάνει αυτό που πρέπει και θα πετύχει τις νίκες που χρειάζεται φέτος, όσο δύσκολο κι αν είναι για οποιονδήποτε υπηρετεί αυτή την ομάδα και σε μια σεζόν με τόσα προβλήματα. Ξέρουμε τι γίνεται και πώς θα μπορέσει να βγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας. Αυτά που σας λέω τα καταλαβαίνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ και αυτοί που ήταν στο γήπεδο σήμερα. Μας το έδειξε με τις φωνές του μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά και με αυτά που μας είπε μετά το ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Λυκογιάννης: «Πάμε για την επόμενη πρόκληση»

Ο Άρης Λυκογιάννης στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου μετά την νίκη του ΠΑΟΚ με το Με…