Κεντρική Ηρακλής “Αρχισα να τρέχω μέσα σε υπουργικό γραφείο και πανηγύριζα σαν τρελός!”

“Αρχισα να τρέχω μέσα σε υπουργικό γραφείο και πανηγύριζα σαν τρελός!”

drakopoulos

Για την νίκη επί του Άρη μίλησε ο Θόδωρος Δρακόπουλος. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής ανέφερε:

“Ήμουν σε ένα υπουργικό γραφείο και όταν τελείωσε το ματς και κερδίσαμε, άρχισα να τρέχω και να πανηγυρίζω σαν τρελός μέσα στους διαδρόμους του υπουργείου και κάποιος φώναξε και την ασφάλεια κτιρίου! Δεν μπορούσα να συγκρατήσω τον ενθουσιασμό μου, είχαμε να νικήσουμε 18 χρόνια μέσα στο Παλέ και κυρίως για ψυχολογικούς λόγους η νίκη είναι μεγάλη και μάλιστα με τον τρόπο που κερδίσαμε. Έβλεπα το ματς από έναν φίλαθλο που το τραβούσε και το μετέδιδε στο Facebook , το είδα όλο το ματς και εκεί που περίμενα τον υπουργό 4 ώρες να με δεχθεί, όταν μπήκα μέσα στο γραφείο του, ήμουν σε… ευθυμία λόγω της μεγάλης νίκης επί του Άρη.

Μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα φυσικά και η πορεία μας, θέλουμε να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας, όπου πιστεύω ότι θα γίνει Sold Out από τους φιλάθλους μας. Χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι από το Περσιτέρι, αλλά εκεί έχασαν όλοι πέρσι και έχει πολύ καλή ομάδα στην έδρα της η ομάδα αυτή. Εμείς μέσα στο γήπεδό μας θα κάνουμε μία ή το πολύ δυο ήττες, όλοι οι άλλοι θα χάσουν και πρέπει να βελτιωθούμε εκτός έδρας, αυτό είναι το αδύνατο σημείο του Ηρακλή.

Ο Ντέιβις είναι κάθε παιχνίδι και καλύτερος, ο Γκάρετ ήρθε αργά και μπαίνει στο κλίμα, ο Σμιθ και ο Σούλερ είναι λίγο πίσω, θα αρχίσουν όμως να ανεβαίνουν. Η ομάδα χτίστηκε για να είναι ανταγωνιστική και αυτό θα κάνουμε, με τη βοήθεια του κόσμου μας”.

Πηγή: Focus 103,6 FM

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…