Κεντρική Basket League Πρόστιμα για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ηρακλή

Πρόστιμα για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ηρακλή

Με πρόστιμα τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής τις ΚΑΕ της ΑΕΚ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, για την συμπεριφορά των οπαδών τους στις αναμετρήσεις τους για την 4η αγωνιστική της basket league. 

Αρχικά, οι κιτρινόμαυροι καλούνται να πληρώσουν το ποσό των 1.000 ευρώ για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, ενώ ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με 1400 ευρώ πρόστιμο και έγγραφη επίπληξη για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Ηρακλής καλείται να πληρώσει 1500 ευρώ για όσα έκαναν οι οπαδοί του στην αναμέτρηση με την Λάρισα.

Παράλληλα, ο αθλητικός δικαστής απάλλαξε τον Πανιώνιο για το υβριστικό σύνθημα που ακούστηκε στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) για τη ρίψη ομάδας αντικειμένων μέσα στον αγωνιστικό χώρο (ρίψη δύο πλαστικών μπουκαλιών νερού) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00€) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ KAE) που διεξήχθη στις 19-10-2019.

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) για υβριστικό σύνθημα εκτεταμένης έντασης κατά φυσικού προσώπου ποινή έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ΕΥΡΩ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ) που διεξήχθη στις 19-10-2019.

Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ 2017):

α) υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα ή τα οποία δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00€) ευρώ και
β) για επεισόδια εντός γηπέδου αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (ρίψη αντικειμένων στις κερκίδες) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ΕΥΡΩ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της Γ.Σ. ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 19-10-2019.

Απαλλάσσεται την ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ – Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΕ) για υβριστικό σύνθημα το οποίο δεν είχε αποδέκτη φυσικό πρόσωπο και δεν συνιστούσε προσβολή εθνικού συμβόλου, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ KAE (δ.τ. ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΕ), που διεξήχθη στις 19-10-2019».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Η βαθμολογία και τα ζευγάρια των playoffs [pic]

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της Basket League. Στο πιο σημαντικό αλλά και συναρπαστικ…