Κεντρική Γ' Εθνική Πήρε Μήτσου ο ΚΑΟΚ (pic)

Πήρε Μήτσου ο ΚΑΟΚ (pic)

mitsou dimitris agrinio machites big

Ο ΚΑΟΚ συνεχίζει την ενίσχυση του για τη νέα χρονιά και προχώρησε σ΄ακόμη μία μεταγραφική κίνηση. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Κορίνθου ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Μήτσου, που την περσινή χρονιά πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 με το Αγρίνιο.

Αναλυτικά:

“Ο Δημήτρης Μήτσου στο ρόστερ μας!

Οδήγησε την ομάδα της γενέτειράς του σε σπουδαίες επιτυχίες! Μια άνοδο στην Β΄ Εθνική κατηγορία και μια ακόμα, πέρυσι, στην Α2 για τον Α.Ο Αγρινίου! Ο Δημήτρης Μήτσου είναι αναμφισβήτητα ένας παίχτης “ηγέτης”, ένας παίχτης “κλειδί” ο οποίος έρχεται να συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το φετινό ρόστερ, την ομάδα που ο Κώστας Ρουμελιώτης “χτίζει” μεθοδικά τις τελευταίες εβδομάδες, μια ομάδα “συμπαικτών και μαχητών” κατά τον ίδιο!

⛹️‍♂️Έχει ύψος 1,96 και αγωνίζεται ως Small forward

Ο Δημήτρης ξεκίνησε από το τοπικό της πόλης του αγωνιζόμενος στην ΓΕΑ και τον Παναιτωλικό. Το μπάσκετ για τον ίδιον είναι “τρόπος ζωής” και προς τούτο οι φοιτητικές του υποχρεώσεις στην Κομοτηνή και το τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, δεν θα μπορούσαν να τον κρατήσουν μακριά από το άθλημα που περιγράφει ως “ναρκωτικό του”, τουναντίον!

⏩Τον συναντούμε στον ΓΑΣ Κομοτηνής και τα γήπεδα της Γ΄ αλλά και Β΄ Εθνικής τα 4 χρόνια που ακολουθούν, χρόνια που του προσθέτουν γνώσεις, εμπειρία αλλά και επιτυχίες! Μια από αυτές και η κατάκτηση του Πανελλήνιου Φοιτητικού Πρωταθλήματος με τον Δημοκρίτειο, ομάδα στην οποίαν εκτέλεσε “αρχηγικά χρέη”!

⏩Το πτυχίο οδηγεί το Δημήτρη εκ νέου στον τόπο καταγωγής του, αυτή τη φορά όμως στον Α.Ο Αγρινίου, στην ομάδα που θα παραμείνει για 6 χρόνια, τα 3 δε τελευταία ως Αρχηγός της.
Παράλληλα ο Δημήτρης τη σαιζόν 2018-2019 αναλαμβάνει και τις Ακαδημίες του Αγρινίου, ένα έργο σπουδαίο αφού ,όπως εδώ στον ΚΑΟΚ πιστεύουμε, είναι το “κύτταρο” κάθε αντρικής ομάδας, το “αύριο” της!

Ο ΚΑΟΚ, λίγο πριν οι διαιτητές σφυρίξουν το 1ο τζάμπολ, κατορθώνει να εντάξει τον Δημήτρη Μήτσου στο ρόστερ του, να ενισχύσει την δυναμική του και φυσικά να θωρακίσει τους φετινούς στόχους που δεν θα μπορούσαν να μην εμπεριέχουν την διάκριση!

Για την επόμενη αθλητική σαιζόν λοιπόν, ο Δημήτρης Μήτσου είναι κάτοικος Κορίνθου!

Δημήτρη, καλωσόρισες!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στα ημιτελικά της National League 2 πέρασε η Καστοριά. Σπουδαία νίκη για την Καστοριά, η ο…