Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Περράκης:”Βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση”

Περράκης:”Βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση”

perrakis laurio

Στην κρισιμότητα του παιχνιδιού του Λαυρίου με τον Κολοσσό αναφέρθηκε ο Μιχάλης Περράκης μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι η ομάδα του με νίκη θα αποκτήσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε αναλυτικά:

Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό -βελτιώνοντας σίγουρα κάποια από τα λάθη μας- και κοιτάζουμε με το κεφάλι ψηλά το ερχόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels.

Θα είναι μια δύσκολη μάχη, όπως δύσκολα θα είναι και όλα τα παιχνίδια της ΕΚΟ Basket League, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Είναι μία πολύ καλή πρόκληση για μας και είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, που είναι να πάμε στη Ρόδο και να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα μας θα αποκτάει ακόμα καλύτερο ρυθμό και θα φτάσει σύντομα στο επίπεδο που θέλουμε.

Ξέρουμε την ποιότητα του Κολοσσού, είναι μία ομάδα με τους ίδιους στόχους με μας και παίζει στην έδρα της. Σίγουρα θα είναι δύσκολο, ανταγωνιστικό παιχνίδι, με τη νίκη να μας δίνει την απαραίτητη βαθμολογική και, συνάμα, ψυχολογική ώθηση.

Μέσα σε δύο μέρες (Σάββατο 12/10 και Δευτέρα 14/10) θα αντιμετωπίσουμε τον Κολοσσό σε δύο παιχνίδια – ένα για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο. Εύχομαι να γίνουν συναρπαστικά παιχνίδια με ωραίο θέαμα και να επιστρέψουμε στη βάση μας με τις «νίκες στις αποσκευές μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …