Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Περράκης:”Θέλουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό”

Περράκης:”Θέλουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό”

perrakis laurio

Στην πρεμιέρα και το πολύ σημαντικό διπλό του Λαυρίου απέναντι στον Ιωνικό αναφέρθηκε ο Μιχάλης Περράκης, γράφοντας στο blog  του στον ΕΣΑΚΕ.

Παράλληλα, αναφερόμενος στο ρόστερ της ομάδας του, ζήτησε πίστωση χρόνου λόγω των πολλών νέων παικτών, ενώ αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό τόνισε ότι η ομάδα του έχει σκοπό να τον κοιτάξει στα μάτια και να μην φοβηθεί.

Διαβάστε αναλυτικά:

Υπομονή και στήριξη από τον κόσμο

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Ιωνικό Νίκαιας καταφέραμε να πάρουμε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη, πολύ σημαντική τόσο για τη ψυχολογία μας όσο και για τη βαθμολογική μας θέση.

Έχουμε μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες -ιδίως ξένους- οι οποίοι έχουν προσαρμοστεί και ενταχθεί ομαλά στην ομάδα όμως, χρειάζεται υπομονή και στήριξη από τον κόσμο μας, που είναι η κινητήριος δύναμή μας, για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους φετινούς της στόχους.

Αύριο, Κυριακή 6 Οκτωβρίου, αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ σε ένα παιχνίδι-γιορτή που περιμένει όλο το Λαύριο!

Θέλουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον αντίπαλο, αν και άπαντες γνωρίζουμε πως η αποστολή μας κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι απέναντι στον -6 φορές Πρωταθλητή Ευρώπης- Παναθηναϊκό.

Στόχος μας, είναι να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, να φανούμε ανταγωνιστικοί και ταυτόχρονα να δούμε κάποια πράγματα που μπορεί να μας βοηθήσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ανυπομονούμε για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό και περιμένουμε δυναμική συμμετοχή από τον κόσμο μας!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…