Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Περράκης:”Δείξαμε χαρακτήρα κόντρα στον Ήφαιστο”

Περράκης:”Δείξαμε χαρακτήρα κόντρα στον Ήφαιστο”

perrakis

Στο πολύ καλό ξεκίνημα του Λαυρίου στην basket league, με τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια εστίασε ο Μιχάλης Περράκης μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, και αναφερόμενος στον αγώνα με τον Ήφαιστο δήλωσε ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα.

Παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να παραμείνει σοβαρή ενόψει της συνέχειας καθώς ο δρόμος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι μακρύς, ενώ αναφορικά με τον αγώνα με το Περιστέρι εστίασε στο ότι στόχος είναι να βγάλουν ενέργεια και πάθος στο παρκέ για 40 λεπτά.

Διαβάστε αναλυτικά:

Πλήρης ικανοποίηση επικρατεί στο «στρατόπεδο» του Λαυρίου Megabolt μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας στην ΕΚΟ Basket League. Σε τέσσερις αγώνες «μετράμε» τρεις νίκες με την τελευταία νίκη επί του Ηφαίστου να κατακτιέται ύστερα από μεγάλη ανατροπή δείχνοντας χαρακτήρα και μεγάλα ψυχικά αποθέματα.

Πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί, πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε το αγωνιστικό πνεύμα που δείξαμε στα πρώτα παιχνίδια αφού βρισκόμαστε μόλις στην 5η αγωνιστική και ο … «μαραθώνιος» έχει πολύ δρόμο ως το φινάλε.

Αύριο αγωνιζόμαστε με το Περιστέρι winmasters, μια ιστορική ομάδα, αήττητη φέτος στο πρωτάθλημα, με έμπειρους παίκτες η οποία παίζει στην έδρα της. Eμείς έχουμε μια ομάδα με νέα παιδιά, ταλέντο και πολλή διάθεση. Στόχος μας να παλέψουμε για κάθε μπάλα σε άμυνα και επίθεση, για κάθε ριμπάουντ βγάζοντας στο παρκέ ενέργεια και πάθος και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι όπου για 40΄ το Περιστέρι winmasters και το Λαύριο Megabolt θα είναι αντίπαλοι στο παρκέ, είναι σημαντικό να αναφερθεί η πρωτοβουλία που πήραν οι δύο ομάδες, να στηρίξουν τους σκοπούς του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» συμμετέχοντας στην παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, προσκαλώντας όλες τις Γυναίκες να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ το μεταξύ τους αγώνα για την ΕΚΟ Basket League το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 17:45 στο Κλειστό «Α. Παπανδρέου».

We fight together!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …