Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Περάσοβιτς:”Eίναι ο γνωστός Ολυμπιακός κι ας δείχνει αλλαγμένος”

Περάσοβιτς:”Eίναι ο γνωστός Ολυμπιακός κι ας δείχνει αλλαγμένος”

perasovic

Ο προπονητής της Μπασκόνια, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, μίλησε για τον Ολυμπιακό ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, τονίζοντας ότι μπορεί να δείχνει αλλαγμένος ο Ολυμπιακός αλλά δεν είναι.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός των Βάσκων υποστήριξε ότι: «Είναι ο γνωστός Ολυμπιακός κι ας δείχνει αλλαγμένος. Είναι αυτός που παίζει δυνατά και δεν τα παρατά ποτέ. Ξεχωρίζουν οι Έλληνες ΠρίντεζηςΣπανούληςΠαπανικολάου κι ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος είναι μεν Σέρβος, αλλά παίζει στην Ελλάδα τόσα χρόνια. Έχει πολλούς καινούριους Αμερικανούς στο ρόστερ, ενώ μπορεί να υπογράψει κι άλλους».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται μόνο στην Ευρώπη: «Δεν ξέρω αν είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα πως δεν παίζει στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Έχει πολύ χρόνο να προετοιμαστεί για την Euroleague και δεν υστερεί σε πρόσωπα και ποιότητα. Δεν έχει αλλάξει το παιχνίδι του. Σκληρή άμυνα, η μπάλα στον Σπανούλη, παιχνίδι στο low post με τον Πρίντεζη ή pick and roll με τον Σπανούλη, ενώ υπάρχει κι ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος από τους καλύτερους ψηλούς στην Euroleague και το μέλλον του είναι στο ΝΒΑ».

Τέλος, αναφορικά με το ματς δήλωσε: «Η δεύτερη πεντάδα θα κρίνει πολλά. Η δική τους αποτελείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από Αμερικανούς, άλλους άγνωστους στο ευρύ κοινό κι άλλους όχι, όπως ο Μπράντον Πολ. Ο καθένας τους διαθέτει ποιότητα, αλλά τους είναι δύσκολο ακόμα να προσαρμοστούν σε συγκεκριμένο ρόλο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…