Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πειθαρχική διαδικασία για Πέσιτς από Euroleague

Πειθαρχική διαδικασία για Πέσιτς από Euroleague

Πολύ δυσαρεστημένη είναι η Ευρωλίγκα με τις δηλώσεις του Σβέτισλαβ Πέσιτς για τον πρόεδρο της ένωσης παικτών, Μπόστιαν Νάχμπαρ.

Συγκεκριμένα, ο 70χρονος τεχνικός τον χαρακτήρισε “ανώμαλο”, λέγοντας πως δεν μπορεί να καταλάβει πως η προπόνηση είναι σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας των παικτών, με την έλλειψη της να οδηγεί σε τραυματισμούς.

Αυτές οι δηλώσεις δεν άρεσαν καθόλου στην Ευρωλίγκα, η ο οποία ξεκινάει πειθαρχική διαδικασία στον Πέσιτς, με τους διοργανωτές να υποστηρίζουν:

«Η Euroleague δεν θα ανεχθεί καμία έλλειψη σεβασμού από κανέναν από τους συμμετέχοντές της κατά οποιουδήποτε προσώπου ή συλλόγου, όποιος κι αν είναι ο λόγος. Τέτοιες λέξεις δεν έχουν σχέση με τις αξίες του σεβασμού που προωθούν και υπερασπίζονται η Euroleague και οι ομάδες της. Επιπλέον, οι ερωτήσεις που έχει ο κόουτς Πέσιτς, έχουν συζητηθεί και εγκριθεί από όλες τις ομάδες της Euroleague, ακολουθώντας τις προτάσεις που κοινοποιήθηκαν μεταξύ ομάδων και παικτών της Ένωσης. Τον 21ο αιώνα, αυτές οι διαπραγματεύσεις και οι συμφωνίες είναι κοινές σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων, υποστηριζόμενες πλήρως από όλους τους μετόχους της EuroLeague».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

ΤΣΣΚΑ: Αγώνας δρόμου για Μπολομπόι ενόψει Final 4

Έναν λόγο να χαμογελάει έχει ο Δημήτρης Ιτούδης στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας καθώς υπάρχουν σοβαρές π…