Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πεδουλάκης:”Τα παιδιά είχαν το μυαλό τους στα δύο ματς που ακολουθούν”

Πεδουλάκης:”Τα παιδιά είχαν το μυαλό τους στα δύο ματς που ακολουθούν”

pedoulakis

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους στα δύο παιχνίδια Ευρωλίγκας που ακολουθούν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη εστίασε στις δηλώσεις του στην κάμερα της cosmote tv ο Αργύρης Πεδουλάκης. 

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η βιασύνη για να φύγουν στο τρανζίσιον οι παίκτες του τους κάνει να μην πάνε στο ριμπάουντ, λέγοντας ότι αυτή είναι μια συνήθεια που πρέπει να αλλάξουν.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Είναι δύσκολο να υπάρχει συγκέντρωση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε στην άμυνα και το ριμπάουντ. Τα παιδιά έχουν το μυαλό τους και το σώμα τους στα δύο ματς που ακολουθούν. Το ζητούμενο ήταν να μοιράσουμε τον χρόνο και να μην έχουμε κάποιο απρόοπτο».

Για το αν αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τον Νικ Καλάθη για περισσότερο από όσο θα ήθελε: «Δεν αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε τον Καλάθη. Θέλαμε να τον χρησιμοποιήσουμε 10-15 λεπτά, για να κάνει μια προπόνηση. Δεν θέλαμε να παίξει 25 λεπτά. Άλλοι παίκτες έπρεπε να παίξουν παραπάνω. Δεν έχουμε προπονήσεις, έχουμε μόνο ταξίδια και αγώνες. Ακόμα και το πρωί σήμερα είχαμε προπόνηση».

Για το τι λείπει στη ρακέτα και οδηγεί σε πρόβλημα στον τομέα των ριμπάουντ: «Όλα λείπουν. Όμως, είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να φύγουμε στο τρανζίσιον. Γι’ αυτό καμιά φορά δεν πάμε στο ριμπάουντ. Είναι μια συνήθεια, που πρέπει να αλλάξουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…