Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παπαπέτρου:”Να ξεκινήσουμε καλά και εκτός έδρας”

Παπαπέτρου:”Να ξεκινήσουμε καλά και εκτός έδρας”

papapetrou1

Στην σημασία του να ξεκινήσει με το δεξί και στα εκτός έδρας παιχνίδια αναφέρθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μιλώντας στην κάμερα της Nova κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Γαλλία ενόψει της αναμέτρησης με την Βιλερμπάν.

Παράλληλα, αναφορικά με την γαλλική ομάδα τόνισε ότι το παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό είναι το μοναδικό δείγμα γραφής που έχουν και εστίασε στην ενέργεια και το πάθος που έβγαλαν.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι και το μοναδικό δείγμα γραφής που έχουμε από την EuroLeague. Σίγουρα περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Βιλερμπάν έβγαλε ενέργεια, θέληση, πάθος και  αντικατοπτρίζει τι ομάδα είναι. Είναι νέα στην EuroLeague και θέλουν να αποδείξουν πράγματα. Στην μέρα τους παίζουν πάρα πολύ δυνατά, οπότε και εμείς περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Πέρυσι τελειώσαμε πολύ καλά στο δεύτερο μισό της σεζόν και ελπίζω να έχουμε συνέχεια. Να ξεκινήσουμε καλά και στα εκτός έδρας. Δεν μπορείς να χάνεις παιχνίδια και έδαφος. Όλα μετράνε. Θέλουμε να παίζουμε πολύ καλά στο ΟΑΚΑ που έχουμε τον κόσμο και μας στηρίζει, αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε να παίζουμε καλά και εκτός έδρας.»

Ποιο αποτέλεσμα από την πρεμιέρα του έκανε εντύπωση, απάντησε: «Είναι πολλά πράγματα που θεωρούνται λάθος. Ξεκινάει η Αρμάνι και χάνει στην πρεμιέρα. Φαινομενικά είναι ένα ματς το οποίο πιστεύεις ότι θα κερδίσει. . Φενερ-Ρεαλ ήταν αμφίρροπο παιχνίδι. Πολλές ομάδες που έχουν χτίσει δυνατά ρόστερ. Πρέπει να παίξεις και να αποδείξεις ότι είσαι καλός. Όπως επίσης δεν περιμέναμε τη νίκη της Βιλερμπάν απέναντι στον Ολυμπιακό.»

Για το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού; «Και πέρυσι ξεκινήσαμε με ένα φαινομενικά εύκολο πρόγραμμα, αλλά κάναμε κακές ήττες και μετά τρέχαμε και κυνηγούσαμε.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…