Κεντρική Λάρισα Παπαντωνίου:”Ο ΠΑΟΚ και το πένθος του ελληνικού αθλητισμού”

Παπαντωνίου:”Ο ΠΑΟΚ και το πένθος του ελληνικού αθλητισμού”

Παπαντωνίου

Στην θλιβερή επέτειο που θα συμπέσει με την εκτός έδρας αναμέτρηση της Λάρισας κόντρα στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Νώντας Παπαντωνίου γράφοντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι κάθε υγιής άνθρωπος συμμερίζεται την θλίψη του ΠΑΟΚ για τον χαμό των φιλάθλων του πριν από 20 χρόνια.

Παράλληλα, ο παίκτης του νεοφώτιστου Ερμή αναφερόμενος στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας του δήλωσε ότι πρέπει να είναι κατά πολύ βελτιωμένη από το ματς της πρεμιέρας.

Διαβάστε αναλυτικά:

Δεύτερη αγωνιστική, δεύτερο δύσκολο ματς για μας, αυτή τη φορά εκτός έδρας στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ.

Παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, που μεγαλώνει λόγω ότι συμπίπτει μα την θλιβερή επέτειο του χαμού των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Πέρασαν είκοσι χρόνια αλλά πάντα το ίδιο σφίξιμο στο στομάχι, η ίδια λύπη, η ίδια στεναχώρια για τον άδικο χαμό των έξι φιλάθλων…

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ πενθεί και μαζί της όλη η Ελλάδα, όλοι οι υγιείς φίλαθλοι, όλοι οι άνθρωποι του αθλητισμού.

Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι σε σχέση με την εικόνα που παρουσιάσαμε στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η εικόνα και η μεγάλη διαφορά στο σκορ είναι αλήθεια πως μας πλήγωσαν, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά, να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι.

Αυτές τις μέρες που ακολούθησαν δουλέψαμε πολύ πάνω στις αδυναμίες που παρουσιάσαμε στο ματς της πρεμιέρας, Είδαμε τι και που κάναμε λάθη και εκεί έχουμε εστιάσει την προσοχή μας.

Η νίκη μας στο κύπελλο τόνωσε κάπως την ψυχολογία μας, αλλά κυρίως μας έδωσε ένα επιπλέον ματς στον θεσμό, ματς που θα μας βοηθήσει να καλύψουμε την ελλιπή προετοιμασία, λόγω πίεσης χρόνου…

Υπό αυτές τις συνθήκες έχουμε δύσκολο έργο, αλλά πλέον έχουμε και καλή …συντροφιά. Άρχισε η Euroleague…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…