Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός κι ΟΠΑΠ συνεχίζουν μαζί! Η παρουσίαση της συνεργασίας τους

Παναθηναϊκός κι ΟΠΑΠ συνεχίζουν μαζί! Η παρουσίαση της συνεργασίας τους

pao1 1

Ο Παναθηναϊκός και ο ΟΠΑΠ συνεχίζουν για ακόμα μία χρονιά μαζί, με τις δύο πλευρές  να παρουσιάζουν στα γραφεία του δεύτερου τη συνέχιση της επιτυχημένης κοινής πορείας τους. Το “παρών” στην παρουσίαση έδωσαν όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Κατά την έναρξη της παρουσίασης, ο Οδυσσέας Χριστοφόρου ως αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, δήλωσε: «Υποδεχόμαστε τον νταμπλούχο Ελλάδας με μεγάλη χαρά. Είναι η 4η σερί χρονιά που έχουμε το μεγαλύτερο μπασκετικό brand στην Ελλάδα κι ένα εκ των μεγαλύτερων στον κόσμο. Ο Παναθηναϊκός άρχισε με νίκη στην Ευρωλίγκα, η ομάδα ενισχύθηκε στις μεταγραφές. Ελπίζω το «Πάμε Στοίχημα» να φέρει τύχη στην ομάδα.

Κοινή αξία για εμάς είναι η βελτίωση του αθλητισμού και η βοήθεια στην κοινωνία. Είμαστε υπερήφανοι που ο Παναθηναϊκός έχει βοηθήσει στις δράσεις μας. Είναι δίπλα μας σε όλες τις ενέργειες. Καλή τύχη, ελπίζω να συνδυαστεί η συνεργασία μας με νέες επιτυχίες».

Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της DPG Group, τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ για την επιτυχημένη συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ. Μαζί έχουμε κατακτήσει τίτλους και ελπίζω να κάνουμε κι άλλα βήματα στις επιτυχίες.

Τοποθετήσαμε το cube για τον κόσμο αλλά και για διαφήμιση. Έχουμε μια σημαντική συνεργασία και εκτός παρκέ. Έχουμε αρχίσει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για τα παιδιά που είναι στο φάσμα του αυτισμού, ενώ ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει και την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο. Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη και μεγάλες επιτυχίες τόσο στην ομάδα όσο και στον ΟΠΑΠ».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, από τη δική του πλευρά ανέφερε: «Υπάρχει αγαστή συνεργασία με τον ΟΠΑΠ. Για εμάς ο ΟΠΑΠ είναι το μοναδικό κομμάτι του κράτους που ήταν ανταποδοτικό και το κύτταρο που αναγέννησε τον ελληνικό αθλητισμό. Η κοινωνική του προσφορά ταυτίζεται με αυτή του Παναθηναϊκού. Οι ακαδημίες για τα παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο και όλα τα παιδιά με ιδιαιτερότητες έχουν μια ευκαιρία. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες της ζωής».

Τέλος, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Νικ Καλάθης, υπογράμμισε: «Είμαστε ευχαριστημένοι για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ εντός κι εκτός παρκέ. Εδώ και δεκαετίες ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος συνεργάτης του ελληνικού αθλητισμού. Έχουμε συνδυάσει τη συνεργασία με τίτλους στην Ελλάδα και ελπίζω να πάμε καλά και στην Ευρωλίγκα και να κάνουμε φέτος το βήμα παραπάνω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…