Κεντρική Διεθνή Ουλμ-Προμηθέας 67-70

Ουλμ-Προμηθέας 67-70

killian hayes ratiopharm ulm photo ulm florian achberger ec19

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Γιούροκαπ πανηγύρισε ο Προμηθέας, επικρατώντας με σκορ 67-70 επί της Ουλμ, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο φινάλε.

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν στο ξεκίνημα του το παιχνίδι, με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ και τους Πατρινούς να έχουν το προβάδισμα με την ελάχιστη διαφορά στο δεκάλεπτο (19-20).

Ίδια εικόνα είχε το παιχνίδι και στην δεύτερη περίοδο με την ομάδα του Μάκη Γιατρά να είναι καλύτερη στα σημεία και να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενη με 4 (34-38).

Στην τρίτη περίοδο η ομάδα της Πάτρας ήταν αρκετά άστοχη κυρίως πίσω από την γραμμή του τριπόντου, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση με ένα επιμέρους 19-12, περνώντας μπροστά με τρεις στο φινάλε του δεκαλέπτου (53-50).

Στην τέταρτη περίοδο τα ποσοστά των πατρινών βελτιώθηκαν αισθητά για να επιστρέψουν στον αγώνα και να πάρουν την νίκη, χάρη στις δύο τελευταίες φάσεις και τα εύστοχα σουτ των Φίλερ αρχικά (για τρεις) και Λάνγκστον εν συνεχεία (για 2), μετατρέποντας το 67-65 στο τελικό 67-70.

Κορυφαίος για την ομάδα του Μάκη Γιατρά ήταν ο Λάνγκστον Χολ , ο οποίος έκανε νταμπλ-νταμπλ έχοντας 16 πόντους και 11 ασίστ, με τους Έλις και Λίποβι να ακολουθούν με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Στην αντίπερα όχθη, ξεχώρισε ο Ντράγκιτς ο οποίος είχε 17 πόντους, με τον Γκραντ να έχει 14.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 34-38, 53-50, 67-70

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…