Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ουάιλι:”Πρέπει να είμαστε πιο συνεπής στην άμυνα”

Ουάιλι:”Πρέπει να είμαστε πιο συνεπής στην άμυνα”

oyaili

Στην άμυνα που έπαιξε Παναθηναϊκός σε μερικές φάσεις του παιχνιδιού με την Αρμάνι εστίασε στις δηλώσεις του στην κάμερα της Νova, ο Τζέικομπ Ουάιλι, τονίζοντας ότι σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι συνεπής για 40 λεπτά.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς στην άμυνα. Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά απέναντι σε αυτές τις ομάδες πρέπει να παίζουμε καλή άμυνα για 40 λεπτά.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να βρίσκουμε τρόπο να κερδίζουμε. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να παίζουμε άμυνα. Γνωρίζω τον ρόλο μου. Θα πρέπει να μείνουμε σε αυτά που κάνει καλά ο καθένας μας και σήμερα δεν το κάναμε.

Ο Νικ Καλάθης ήταν τρομερός σήμερα. Κάθε φορά η μπάλα πηγαίνει στα χέρια του στο τέλος όταν κάνει τέτοια εμφάνιση θέλεις να του δώσεις την μπάλα στην τελευταία επίθεση. Δεν βγάλαμε μερικές άμυνες που έπρεπε και είχαμε κάποιες κακές επιθέσεις.

Ξέρουμε τι είμαστε. Δουλειά μας είναι να τρέχουμε το γήπεδο και να παίρνουμε ριμπάουντ και αυτό είναι που κάναμε και κόντρα στην Αρμάνι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…