Κεντρική NBA Οι αποκαλύψεις του Ντουράντ στον Ιμπάκα τρώγοντας… φίδι (vid)
NBA

Οι αποκαλύψεις του Ντουράντ στον Ιμπάκα τρώγοντας… φίδι (vid)

durantkarie

Σέρχι Ιμπάκα έχει δική του εκπομπή μαγειρικής και είχε καλεσμένο τον Κέβιν Ντουράντ ο οποίος μίλησε για πολλά ζητήματα, με τον σέντερ των Ράπτορς να του φτιάχνει ως φαγητό ένα… φίδι. Ο Ντουράντ, που έφαγε, τόνισε:

“Κάνω αποθεραπεία τώρα, περπατάω, κάθε εβδομάδα γίνομαι καλύτερος και ανυπομονώ τους επόμενους μήνες να δω βελτιώσει. Δεν ξέρω αν θα γυρίσω φέτος. Χαλαρώνω, παίρνω τον χρόνο μου, δεν περιμένω να παίξω καθόλου, Αλλά ποιος ξέρει… θα πάρω όσο χρόνο χρειαστεί. Το πλάνο είναι να μείνω εκτός όλη την σεζόν. Ήθελα τρία συνεχόμενα Πρωταθλήματα. Τα χρειαζόμουν. Ήρθα από το πουθενά, δεν πίστευα ότι θα φτάσω καν στους Τελικούς, αλλά έπαιζα καλά ήθελα να δω τι θα κάνω”.

Για την στιγμή τραυματισμού:

“Ένιωσα ότι όλη η μπασκετική ζωή μου πέρασε μπροστά από τα μάτια μου, όταν τραυματίστηκα. Σκέφτηκα όλα όσα έκανα από την πρώτη φορά που έπαιξα μέχρι τώρα. Ήταν η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο έγινε σε εμένα, ήταν κάτι ακόμα που έπρεπε να ξεπεράσω. Αρχικά όταν άλλαξες σε εμένα σε εκείνη την άμυνα σκέφτηκα, ”εντάξει είμαι λίγο σκουριασμένος, αλλά ο Ιμπάκα είναι ένας κουβάς” (γέλια). Αυτό σκέφτηκα. Και το επόμενο δευτερόλεπτο ήμουν στο παρκέ και σκεφτόμουν όλη την καριέρα μου. Έγινε τόσο γρήγορα. Προσπάθησα να περάσω στο επόμενο στάδιο γρήγορα και να μην ”κάτσω σε αυτό πολύ”.

Για τους οπαδούς των Ράπτορς που γιούχαραν τον Ντουράντ:

“Είναι όλα μέρος του παιχνιδιού. Όσα έχω πει μέχρι σήμερα είναι αστεία. Καταλαβαίνω τα πάντα. Ήταν η πρώτη φορά του Τορόντο, ήταν η ατμόσφαιρα σαν κολέγιο δεν κρατάω κακία. Είναι ωραία να τους πειράζω λίγο”.

Για τους περσινούς τελικούς:

“Σας αγαπώ ως ομάδα πάντως. Παίξατε σκληρά στους Τελικούς και μου άρεσε. Και ο προπονητής μπορεί να μην είναι τέλειος στο να στήσει ένα σύστημα, αλλά ξέρει ακριβώς τι πρέπει όλοι να κάνετε για να πάρετε μια κατοχή”

Για τους φιλάθλους και γιατί επέλεξε τους Νετς:

“Οι οπαδοί είναι κάτι το διαφορετικό. Οι οπαδοί των Ουόριορς είναι καλύτεροι. Τους άφησα γιατί είχα μια ευκαιρία να παίξω κάπου αλλού μπάσκετ. Ήθελα να παίξω για τους Νετς. Είναι Ανατολή, κοντά στο σπίτι μου, μπορώ να πάρω το παιχνίδι μου και να παίξω οπουδήποτε και το έκανα. Μου άρεσαν οι Νετς, ο οργανισμός, το ότι έχει νεαρούς, που έχουν παίξει ξανά στα playoffs. Θεωρώ ότι είναι πιο κοντά στο να είναι διεκδικητές. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω με τον Ίρβινγκ και θα δούμε που θα μας πάει. Ήταν πιο δύσκολο να αφήσω την Οκλαχόμα φυσικά. Εκεί έφτιαξα την οικογένεια μου. Τα έκανα όλα εκεί. Μεγάλωσα εκεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…