Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ο Τσέρι έντυσε στα “ερυθρόλευκα” Ριντ και Ρότσεστι

Ο Τσέρι έντυσε στα “ερυθρόλευκα” Ριντ και Ρότσεστι

will cherry olympiakos aek

Oυίλ Τσέρι πραγματοποίησε την πρώτη του θετική εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού φέτος. Ο Αμερικανός ηταν πολύ καλός κόντρα στην Μπασκόνια, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Ο παίκτης των “ερυθρολεύκων” στις δηλώσεις του επιβεβαίωσε επί της ουσίας της προσθήκες του Ριντ (ανακοινώθηκε μόνος του χθες) και του Ρότσεστι.

Αναλυτικά:

Για το τι συνέβη από το 32ο λεπτό και μετά κόντρα στην Μπασκόνια: «Σταματήσαμε την Μπασκόνια, αλλά εκείνη βρήκε επιθετικά ριμπάουντ και στη συνέχεια πήρε εύκολους πόντους. Τα επιθετικά ριμπάουντ πραγματικά μας πλήγωσαν. Τους δώσαμε 19 δεύτερες ευκαιρίες. Αυτό λέει πολλά. Είναι θέμα καρδιάς».

Για τη θετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στη Βιτόρια: «Πήρα χρόνο σε αυτό το ματς. Στο πρώτο ματς έριξα την μπάλα πάνω από το ταμπλό. Είχα πόνους στην μέση. Δεν είχα τόσο χρόνο στη συνέχεια. Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία που πήρα, έδειξα τι μπορώ να κάνω. Αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Θα ήθελα να έχουμε κερδίσει. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου και να κάνω ό,τι μου ζητήσει η ομάδα μου και οι προπονητές μου. Θα με δείτε να βοηθάω παντού. Είτε παίζω για 5′, είτε για 15′, είτε για 30′ θέλω ο κόσμος να ξέρει πως θα τα δίνω όλα».

Για τους Ουίλι Ριντ και Τέιλορ Ρότσεστι που έρχονται στον Ολυμπιακό: «Έπαιξα κόντρα στον Ρότσεστι πριν από λίγο καιρό. Ήταν από τους κορυφαίους σκόρερ της Euroleague. Καλός πλέι μέικερ και καλός σκόρερ. Με τον Ουίλι Ριντ έχω παίξει και στην G-League. Θα είχε κάνει τρομερή δουλειά σε αυτό το ματς, είναι πολύ αθλητικός. Θα μας βοηθήσουν και οι δύο, είναι έξυπνοι παίκτες. Δεν θα χρειαστούν πολύ καιρό να μπουν στο σύστημά μας. Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο. Είναι δουλειά μας να τους βοηθήσουμε, το ίδιο θα κάνουν και οι προπονητές μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…