Κεντρική Elite League Νέα χορηγία για Καρδίτσα!

Νέα χορηγία για Καρδίτσα!

karditsa ksd

Με ανακοίνωσή της η Καρδίτσα έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ ΑΕ (KSD).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“O Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη συνεργασία με την ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε., η οποία θα είναι ο βασικός χορηγός – χορηγός ονοματοδοσίας, της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Έτσι λοιπόν, το ακρωνύμιο «KSD» θα συνοδεύει την ομάδα μας στο πολύ ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, στο οποίο θα αγωνίζεται πλέον ως «Α.Σ.Καρδίτσας KSD».

Η ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε. (KSD), με σημαντική δράση στο επιχειρείν στους τομείς των εκδόσεων, έντυπων και ηλεκτρονικών, των εκτυπώσεων, της προβολής, της επικοινωνίας, της διαφήμισης και της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων στα ξενοδοχεία, σε προϊόντα προσωπικής υγιεινής και ευεξίας, αποτελεί μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία, με 25 χρόνια ιστορίας.

Η KSD, είναι ο μεγαλύτερος ενημερωτικός όμιλος στον χώρο του Τουρισμού, διαθέτοντας τους τίτλους ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, που πέρα από το μηνιαίο ελληνικό περιοδικό, κυκλοφορεί επίσης σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Ρωσία, καθώς και το μεγαλύτερο ενημερωτικό τουριστικό portal, money-tourism.gr.

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αθήνα, η εταιρία έχει επενδύσει τόσο στην υλικοτεχνική της υποδομή, με καθετοποιημένη μονάδα εκδόσεων και εκτυπώσεων, όσο και στο εξειδικευμένο της προσωπικό και μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη, έχοντας ως πελάτες πολυεθνικούς ομίλους, αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έχει όλες τις σχετικές πιστοποιήσεις ποιότητας, από την TUV AUSTRIA, ενώ καλύπτει όλο το φάσμα των υπηρεσιών επικοινωνίας, πληροφόρησης και δημοσίων σχέσεων, έχοντας την τεχνογνωσία και την ικανότητα να διαμορφώσει για κάθε εταιρία, ένα πλήρες εταιρικό προφίλ με υπηρεσίες και προϊόντα κορυφαίου επιπέδου.

Παράλληλα, στα προϊόντα ξενοδοχείων, προσφέρει την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων στην χώρα (περισσότερες από 30 πλήρεις σειρές), εκπροσωπώντας αποκλειστικά το κορυφαίο brand Salvatore Ferragamo, αλλά και τον ιταλικό κολοσσό Allegrini.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD ευχαριστεί θερμά την ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε. για τη συνεργασία, αλλά και την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει την προσπάθεια του σωματείου μας.

Κωνσταντίνος Δεριζιώτης:
“Συνοδοιπόροι σε μια νέα εποχή”

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε. κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, άνθρωπος του αθλήματος και ο ίδιος,  δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία:
“Με τον Αθλητικό Σύλλογο Καρδίτσας, μας ενώνουν πολλά περισσότερα από την περυσινή εξαιρετική μας συνεργασία. Μας ενώνει η αγάπη για τον Αθλητισμό, το ήθος, η εντιμότητα, η αξιοπιστία, η αξιοπρέπεια και η προσήλωση στην προσφορά. Γιατί ο Αθλητισμός είναι όλα αυτά και πολλά περισσότερα. Και είναι κυρίως προσφορά και ήθος. Η συνεργασία μας με τον Α.Σ. Καρδίτσας, μεγαλώνει φέτος, με δράσεις που προωθούν τις αξίες του αθλητισμού, το ευ αγωνίζεσθαι και την κοινωνική προσφορά.

Η KSD βρίσκεται κοντά και στον Αθλητισμό, εδώ και πολλά χρόνια, με μια διαστρωμάτωση που ξεκινάει από τα παιδικά τμήματα και από τις χαμηλότερες κατηγορίες, ανδρών και γυναικών.  Κάθε εταιρία, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, οφείλει να αναλαμβάνει δράσεις που στηρίζουν ευαίσθητους τομείς της Κοινωνίας και ο Αθλητισμός είναι ένας από αυτούς, χωρίς να είναι ο μοναδικός στον οποίο έχουμε παρουσία.

Με την είσοδό της στο νέο γήπεδο – στολίδι της πόλης, o Α.Σ. Καρδίτσας KSD μπαίνει σε μια νέα εποχή και νιώθουμε περήφανοι που είμαστε συνοδοιπόροι. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλλαν στην θετική αυτή εξέλιξη και κυρίως στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και το  Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο.

Συγχαρητήρια και στην διοίκηση της ομάδας για όλα όσα έχει επιτύχει έως τώρα, με σταθερά βήματα, χωρίς μετέωρα άλματα, με συνέπεια και αξιοπιστία.

Θα είμαστε όλοι στο γήπεδο στις 2 Νοεμβρίου για να στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια. Ευχόμαστε στην ομάδα να συνεχίσει να ενσαρκώνει ιδανικά που μας κάνουν υπερήφανους και να μπορέσει να μετατρέψει το όραμα σε πράξη.

Τα καλύτερα έρχονται!!!.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Δόξα Λευκάδας- Παπάγου 72-92

Στα playoffs πέρασε ο Παπάγου. Ο Παπάγου επικράτησε της Δόξας στη Λευκάδα με 92-72 και εξα…