Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Νάχμπαρ:”Είμαστε ικανοποιημένοι”

Νάχμπαρ:”Είμαστε ικανοποιημένοι”

euroleague e1569954296814

Την ικανοποίηση του από την πορεία των έως τώρα συναντήσεων της ELPA με τις ομάδες της Ευρωλίγκας εξέφρασε ο Μπόστιαν Νάχμπαρ σε δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ένωσης παικτών της λίγκας δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος από την πορεία των συναντήσεων, ενώ ο παίκτης της ΧίμκιΓiόνας Γερέμπκο τόνισε ότι ήταν μέλος της αντίστοιχης οργάνωσης του ΝΒΑ επί πολλά χρόνια λέγοντας ότι μπορεί να προσφέρει πολλά.

Διαβάστε αναλυτικά:

Νάχμπαρ: «Mείναμε ικανοποιημένοι από τις συναντήσεις που είχαμε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Συναντήσαμε 13 ομάδες και ακολουθούν κι οι υπόλοιπες. Οι παίκτες έδειξαν τον ενθουσιασμό του για τους στόχους του άμεσου μέλλοντος. Υπάρχει ικανοποίηση για όλα αυτά που έχουμε πετύχει τον τελευταίο χρόνο, ωστόσο μόλις ξεκινήσαμε τη δουλειά μας. Εύχομαι σε όλους να έχουν υγεία και καλή σεζόν».

Γερέμπκο: «έχω παίξει 10 χρόνια στο ΝΒΑ και υπήρξα μέλος της Ενωσης Παικτών. Θεωρώ πως η ELPA έχει πολλά να προσφέρει. Σε σύντομο διάστημα έχει ήδη πετύχει πολλά. όσο περισσότεροι παίκτες είμαστε μέλη, τόσο πιο δυνατή… φωνή θα έχουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Μοιράστηκε το MVP της 34ης αγωνιστικής ο Σλούκας

Μοιράστηκε το βραβείο του MVP, ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκα…