Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπερτομέου:”Δεν σκεφτόμαστε μόνο το κέρδος για να δώσουμε τις wild card”

Μπερτομέου:”Δεν σκεφτόμαστε μόνο το κέρδος για να δώσουμε τις wild card”

bertomeu e1562940701956

Στις φημολογούμενες συνομιλίες του με την Gazprom πριν αποφασίσει να δώσει την τελευταία wild card, αναφέρθηκε ο Τζόρντι Μπερτομέου, τονίζοντας ότι ουδέποτε υπήρξε επαφή με την γνωστή εταιρία.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας τόνισε ότι η διοργανώτρια αρχή δεν σκέφτεται αποκλειστικά το κέρδος πριν αποφασίσει που θα πάνε οι wild cards, αλλά τον ενδιαφέρει η προοπτική των ομάδων στο αγωνιστικό κομμάτι.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Δεν είχαμε οποιαδήποτε συζήτηση με την Gazprom, ποτέ. Για κανένα λόγο. Η Ζενίτ έλαβε πρόσκληση να συμμετέχει στην Euroleague επειδή πιστεύουμε σε αυτή και πιστεύουμε πως μπορεί να βελτιωθεί.

Ο τρόπος που δίνουμε τις wild card θεωρώ πως είναι δίκαιος. Δεν σκεφτόμαστε μόνο το κέρδος. Μας ενδιαφέρει να είναι σωστά οργανωμένη ομάδα, να έχει καλό γήπεδο χωρητικότητα 10.000 θεατών. Τα τελευταία χρόνια οι ομάδες της Ρωσίας βελτιώνονται σε πολλούς τομείς και συνεργαζόμαστε με την VTB.

Αυτό που πραγματικά μας ενδιαφέρει δεν είναι αν νικήσουν ΤΣΣΚΑ ή Ρεάλ. Δε μας ενδιαφέρει αν χάσουν Φενέρμπαχτσε ή Παναθηναϊκός. Μας ενδιαφέρει να έχουμε επαγγελματικούς συλλόγους με προοπτική»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…