Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μεσίνα:”Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη”

Μεσίνα:”Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη”

Μεσίνα

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Έτορε Μεσίνα, τονίζοντας ωστόσο ότι ο δρόμος είναι μακρύς και ότι η ομάδα του έχε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά της.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη στάση της σε όλο το ματς και ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο, όταν ο Παναθηναϊκός βρήκε ρυθμό και “έτρεξε” ένα 11-0 σερί. Φυσικά, είναι μια σημαντική εκτός έδρας νίκη. Αλλά ο δρόμος είναι μακρύς».

Για το τι πρέπει να αλλάξει η Αρμάνι: «Πρέπει να δουλέψουμε σε όλα. Δείτε τα σκορ σε όλη την Ευρώπη. Οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να δουλέψουμε σε όλα. Έχουμε απουσίες, τον Νέντοβιτς, τον Γκουντάιτις και τον Μακ. Ελπίζουμε να γυρίσουμε σύντομα. Χαίρομαι γιατί στο δεύτερο μέρος κάναμε μόνο ένα λάθος. Όταν κερδίζεις με έναν πόντο είσαι καλός, όταν χάνεις με έναν πόντο είσαι κακός, έτσι πάει. Αλλά δεν είναι έτσι. Θέλουμε δουλειά».

Για την επιστροφή του στην Euroleague: «Όπως έχω ήδη πει, το προϊόν στο παρκέ είναι το μεγαλύτερο ατού της Euroleague. Τα ματς είναι σπουδαία, οι παίκτες παίζουν με καρδιά, θέληση και ποιότητα. Είναι κάτι συναρπαστικό. Αυτό βλέπουν και οι παίκτες και έρχονται εδώ. Είναι καλό το μπάσκετ, απολαυστικό για τον θεατή».

Για τα τρίποντα της Αρμάνι Μιλάνο και το μαρκάρισμα του Νικ Καλάθη στην τελευταία φάση: «Αυτή είναι η δουλειά μας. Δεν βλέπω τον λόγο να σας πω τι είπα στους παίκτες μου στο τάιμ άουτ. Τους είπα: “Μην τους αφήσετε να σκοράρουν”».

Για τις δύο βολές του Μορασκίνι στο φινάλε: «Θα τον βοηθήσουν να ωριμάσει. Είχε τέσσερις ασίστ. Μας βοήθησε όταν επιστρέψαμε. Θα το χρησιμοποιήσει αυτό το ματς. Μεγάλο μέρος αυτής της νίκης ήταν και η άμυνα του Μπρουκς στον ΝτεΣόν Τόμας, που είναι μεγάλο κομμάτι του Παναθηναϊκού. Ο Μπρουκς έκανε εξαιρετική δουλειά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Μοιράστηκε το MVP της 34ης αγωνιστικής ο Σλούκας

Μοιράστηκε το βραβείο του MVP, ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκα…