Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μανουσέλης και Μπέβερλι… ξανά μαζί

Μανουσέλης και Μπέβερλι… ξανά μαζί

manouselis

Πέρασε μια δεκαετία από τότε που ο Μάνος Μανουσέλης είχε συνεργαστεί με τον Πάτρικ Μπέβερλι στον Ολυμπιακό. Οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά πριν το φιλικό των Κλίπερς με τους Σανγκάη Σαρκς, στους οποίους εργάζεται ο Ελληνας τεχνικός. Ο Μπέβερλι αγκάλιασε τον Μανουσέλη που ανέφερε για τον Αμερικανό στο LA Times:

“Ήταν από τότε προφανές πως θα έπαιζε σε υψηλότερο επίπεδο. Είχε πολλή ενέργεια και ήταν ξεχωριστός. Είχα πει στον προπονητή μας (σ.σ. Παναγιώτη Γιαννάκη) πως ήταν ο παίκτης που χρειαζόμασταν. Είναι ο τύπος παίκτης που αγαπά ένας προπονητής. Ο κόουτς του Ολυμπιακού τού έλεγε συνέχεια ‘θα γίνεις ο καλύτερος από όλους εδώ’. Το θυμήθηκε και ο ίδιος σήμερα που μιλήσαμε και όπως είδατε έγινε πραγματικότητα. Η εξέλιξη της καριέρας του ήταν απίστευτη. Είναι φανταστικό παιδί και του εύχομαι τα καλύτερα”.

Ο Μπέβερλι είπε: “Ήμουν ο νεότερος ξένος τότε στον Ολυμπιακό, αλλά έκανα υπομονή και περίμενα την σειρά μου. Οι περισσότεροι Αμερικανοί αν δεν παίζουν πολύ μέχρι τα Χριστούγεννα, συνήθως φεύγουν. Όμως εγώ έμεινα και επέμεινα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …