Κεντρική Basket League Κολοσσός Λυκογιάννης:”Να γίνει αυτή η εμφάνιση μάθημα για την συνέχεια”

Λυκογιάννης:”Να γίνει αυτή η εμφάνιση μάθημα για την συνέχεια”

Στον τρόπο προσέγγισης της αναμέτρησης του κυπέλλου με το Λαύριο όπου ο Κολοσσός πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση εστίασε στις δηλώσεις του ο Άρης Λυκογιάννης. 

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας της Ρόδου τόνισε ότι το παιχνίδι πρέπει να γίνει μάθημα στους παίκτες του, και να αντιληφθούν ότι μόνο όταν λειτουργούν ως σύνολο μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Από τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι Κυπέλλου και από τον τρόπο που το προσεγγίσαμε και κυρίως με την εικόνα που δείξαμε στο πίσω κομμάτι, είμαστε απίστευτα δυσαρεστημένοι και στεναχωρημένοι για την άθλια εικόνα που παρουσιάσαμε στο αμυντικό κομμάτι στο παιχνίδι του Σαββάτου. 

Είναι ένα πολύ καλό μάθημα για εμάς για τη συνέχεια και μακάρι αυτή η προσέγγιση και μάθημα να μας δώσουν τη δυνατότητα να καταλάβουμε ότι μόνο ως σύνολο μπορούμε να προσεγγίσουμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος και όχι μέσα από την ατομικότητα του καθενός. Γιατί η ατομικότητα, όσο μεγάλο και να είναι το ταλέντο κάποιων, θα μας καταστρέψει, ενώ το σύνολο θα μας ενώσει και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Στην Ελλάδα ο Λόσον!

O Τάι Λόσον θα ήταν η βόμβα του Κολοσσού, ωστόσο εξελίχθηκε σε… φιάσκο καθώς δεν ήρθ…